2024. Június 22. szombat

Sztár-életmódi

méhlepény
January Jones, a Reklámőrültek (Mad Man) című sorozat sztárja nemrég bevallotta, hogy gyermeke születése után elfogyasztotta kiszárított és kapszulákba töltött méhlepényét, így jutva hozzá a benne lévő értékes tápanyagokhoz. Valóban érdemes megenni a placentát?
BŐVEBBEN


A napokban elhunyt énekesnő, Whitney Houston akár a házassága előtt kezdett el drogozni, akár volt férje, Bobby Brown hatására nyúlt a kábítószerekhez, egy biztos: mindketten drogfüggők voltak, ami a szakértők véleménye szerint egyáltalán nem meglepő.
BŐVEBBEN


Stephen Hawking
Kevesen vitatják, hogy Stephen Hawking professzor hihetetlen ember, sokak szerint ő a legzseniálisabb elméleti fizikus Einstein óta. Kutatásait számtalan tudományos díjjal jutalmazták, és mindemellett őt magát valóságos orvosi csodának is tekinthetjük.
BŐVEBBEN


Sokszor elsiklunk a hír felett, amikor egy közismert ember, sztár betegségéről hallunk, olvasunk. Más a helyzet, amikor szembesülünk a betegséggel: mi magunk vagy egy közeli családtagunk lesz beteg. Ilyenkor igyekszünk mindenből erőt meríteni; az orvos biztató szavaiból, a távoli ismerős gyógyulásának történetéből, vagy éppen abból, ahogy az ismert sztár képes együtt élni betegségével.


BŐVEBBEN


terhességi cukorbetegség
Mariah Carey arról számolt be egy lapnak, hogy várandóssága alatt terhességi diabétesz alakult ki nála. A 41 éves énekesnő elmondta, nehéz terhességen esett át most hat hónapos ikreivel, Moroccannal és Monroe-val, és több betegséggel is meg kellett küzdenie.
BŐVEBBEN


Amy Winehouse
Az elhunyt énekesnő családjának bemutatott toxikológiai jelentés majdnem annyi kérdést vetett fel, mint ahányat megválaszolt, így nem igazán lebbentette fel a fátylat a Rehab című dal előadójának titokzatos haláláról.
BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Még mindig szoptatja kétéves ikreit Erős Antónia A hirtelen alkoholelvonás okozhatta Amy Winehouse halálát Béranya hordta ki Nicole Kidman második gyermekét Gábor Zsazsa még nem tudja, hogy amputálták a lábát Emberöléssel vádolják Michael Jackson orvosát Kylie Minogue a legösztönzőbb mellrákos sztár Vérszegénység és gyógyszerek vezettek Brittany Murphy halálához Otthon, a kádban szült a szupermodell Mindhárom feleségét egyformán szereti Dél-Afrika elnöke Iglesias már 15 éve szexmentes? Rákban szenved Dexter megformálója Elvonón volt terhessége alatt Charlie Sheen felesége Rachel Weiszre vágynak a nősülni vágyók Pink a barátai segítségével szokik le Elvonóra megy Steven Tyler Nem monokli, bőrrák volt a híresség arcán Mesterséges kómában volt Johnny Hallyday Tom Cruise-ék tönkreteszik kislányukat Céline Dionnak mégsem jött össze a baba Rossz apának tartja magát Tony Curtis Magyarországra jön gyógyulni Elizabeth Taylor Dennis Hopper prosztatarákban szenved Kövérnek és ráncosnak tartja magát Cindy Crawford Sok nyavajával küzd Madonna Rachel Weisz beszólt Botoxolt kolléganőinek Fémcsipeszt ültettek Liz Taylor szívébe Patrick Swayze memoárjában megbékélt a halállal Armani legyőzte a hepatitist, és fantasztikusan jól van Öngyilkosságtól féltik a hermafrodita futónőt
Czanikkal zajlik az élet! Jacko utolsó éjszakája percről-percre Altató-túladagolás okozta Michael Jackson halálát Epilepszia, asztma, cukorbetegség: a sztárok sem mind egészségesek A háziorvosa ölte meg Michael Jacksont? Farrah Fawcett betegsége: a végbélrák Hátborzongató: Michael Jackson kopasz és csontsovány volt halálakor Bencze Ilona: Meg kell élni az örömöket Zsidek László: Kötelező néha kirúgni a hámból! A természetesség érték – interjú Zsédenyi Adriennel Kaldeneker György: Az egészséges táplálkozás titka a tudatosság Gianni csokiban is ínyenc Temesvári Andrea: Az apám nem adott át másnak… Pálffy István: Sokszor a nevét sem tudják, de megeszik! Erős Antónia: Sokkoló volt! Frei Tamás: Látszanak az ebola nyomai a falakon Együtt bizsergett Bódi Sylvi és Jáksó Michelle Wild vallomása a múltról Ákos: Mentálisan totál kész vagyok… Milyen a magyar focisták egészsége, állóképessége? Porckorongsérv miatt ért véget egy csodálatos karrier Proksa Szandra nem vetkőzött Marsi Anikó: Iszonyatosan fájt! Konta, Nacsa, Ganxsta és Hevesi focizásra buzdítanak Jáksó: Most tényleg lefogyok, mert csajozni akarok! Harsányi Levente ittasan ült a volán mögé, de rögtön ki is szállt Gyerekekkel tornáztak a Fradi focistái Híres Zsuzsák a nõk egészségéért

Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés