2024. Július 17. szerda
Meglepő helyen, egy szépségszalonban került egymással szoros testi közelségbe Bódi Sylvi és Jáksó László. Rosszra persze nem kell gondolni, a két celebritás egy alakformáló rendszer bemutatására vállalkozott közösen.

Bár Bódi Sylvi és Jáksó Laci alkata meglehetősen eltérő, és alakformálásra is különböző mértékben szorulnak, mégis úgy tűnik, azonos megoldást választottak problémáik leküzdésére, és közösen muttták be az Ultratone Futura Pro nevű alakformáló rendszert, melyet Madonna és Gwyneth Paltrow is előszeretettel használ.

Bódi Sylvi Jáksó László

Bódi Sylvi már korábban is kipróbálta a rendszert, azonban elmondása szerint "amikor Jáksó Laci helyezte a testemre az elektródákat, még kellemesebb volt, mint eddig. Szóltam is, hogy hagyja abba, mert már túl jó érzés. Erre Jáksó roppant büszke lett magára, hiszen állítása szerint: eddig még egy nő sem mondta, hogy ennyire jó, amit csinál”

Jáksó László azt reméli, hogy a rendszer segítségével végre „jó pasi” lesz belőle, és kicsit lefogyhat, a gép kipróbálása pedig hatalmas élményt jelentett számára – főleg, mivel a kezeléshez Bódi Sylvi rántotta le róla a ruháit.

„Miután én lekezeltem Sylvit, ő nem teketóriázott, lekapta a ruháimat, és lefektetett. Rám helyezte az alakformáló tappancsait, majd nem tudom, mit csinált, de fantasztikus érzés volt! Bizsergett a testem, és már szinte teljesen átadtam magam az élvezetnek, amikor rám parancsolt: most már csináld magadnak! Ez kicsit elszomorított, de akkor is jó volt, miután magamra hagyott.”


Forrás: Vital
2007. 05. 29.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés