2017. Április 29. szombat

Szexkultúra

jóga, szex, tantra, tantrikus

A tantrikus jógáról és a tantrikus szexről sok téves és misztikus elképzelés él. Valójában a szexualitás a jógában, illetve a tantrában nem egyszerű művelet.


BŐVEBBEN


orgazmus
A női orgazmus az akadémikus orvostudományt sokáig szinte egyáltalán nem foglalkoztatta. Ez nem is csoda, hiszen a zsidó-keresztény kultúra a szexualitással – legalábbis papíron – meglehetősen elutasító. Mi a helyzet manapság?
BŐVEBBEN


szex, szerelem, betegség
Az Erzsébet-kori Angliában egészségügyi problémaként kezelték az ún. szerelem-betegséget, és gyógyszerként többek között szexet írtak fel ellene az orvosok.
BŐVEBBEN


iszlám pár, szex
Egy olyan társadalomban, amelyben a szex az egyik legfőbb tabu, Heba Kotb doktornő a nemi életre vonatkozó tanácsokkal látja el az egész arab világot tévéműsorában, valamint személyes és internetes konzultációin – szigorúan az iszlám vallás előírásai alapján.
BŐVEBBEN


Michelle Wild Vad Katalin
Vad Kati, alias Michelle Wild évek óta kiszállt a pornó világából, szinte nem is érti akkori önmagát. Megváltoztatta a szerelem, boldog anya és feleség lett.
BŐVEBBEN


10 legjobb szexjelenet
Európa egyik legnagyobb DVD-kölcsönző hálózatának felmérése szerint a filmtörténet legjobb szexjelenete egy fenekelős epizód a Titkárnő c. filmből. Kim Basinger lemaradt a listáról.
BŐVEBBENTovábbi cikkeink

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Vizi János
Szexológus, pszichiáter
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés