2017. Április 25. kedd
Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel!
„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...

Az allergiás megbetegedések gyakorisága egyre nő; a kóros immunválaszt számtalan formában tapasztalhatjuk meg. Hogyan enyhíthetjük a pollenek okozta allergia kínzó tüneteit?
További cikkek: Homeopátia

A modern világ teljesen antibakteriális környezetében hajlamosak vagyunk elhinni, hogy csak a halott baktérium a jó baktérium. Vannak azonban olyan kórokozók, amelyek hasznosak, sőt szükségesek, ugyanis erősíthetik immunrendszerünk működését.
További cikkek: Egészséges életmód

Ha hetente egy zöldség- vagy gyümölcsnapot tartunk, máris sokat tettünk a méregtelenítés, tisztítás ügyében, ezenkívül könnyebben karbantarthatjuk súlyunkat.

Az egyik legbonyolultabb működésű ízületünk, a térd szinte minden gyulladással járó mozgásszervi rendszerbetegségben érintett. A gyulladás balesetek, túlterhelések, statikai hibák következtében is kialakulhat, sőt az is előfordul, hogy egy lezajlott torokgyulladás áll a háttérben.
További cikkek: Top cikkek

A hasi panaszokkal az ügyeleten megjelenő gyermek esetében általában felmerül a vakbélgyulladás gyanúja. Mi történik ilyenkor gyermekünkkel, illetve milyen panaszokat kell nagyon komolyan venni?

A körömápolással kapcsolatban hasznos lehet néhány jó tanács, mert nem csak az okoz problémát, ha nem gondozzuk rendszeresen a körmöket: a helytelenül végzett ápolás is számtalan problémát idézhet elő.
További cikkek: Szépségápolás
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés