2017. Június 27. kedd
Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel!
„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...

Sokszor találkozunk olyanokkal, akik erejükön felül próbálnak segíteni a függőségben szenvedőn – eredménytelenül. Segítő és beteg végeláthatatlan játszmákba bonyolódik ilyenkor. Hol keresendők a függőség okai és merre a kiút?
További cikkek: Egyéb függőségek

A cukorbeteg diétája során nagyon fontos, hogy az étrend szénhidráttartalma elsősorban zöldség- és gabonafélékből származzon. Korlátozni kell a zsiradékok, különösen a telített zsírok fogyasztását, hiszen a betegség hajlamosít az érelmeszesedésre és a magas vérnyomásra.

Szex és a rekordok: két kifejezetten izgalmas téma, ami mindig is érdekelte az embereket. Vagy azért mert nagy, vagy azért mert kicsi, vagy hosszú, vagy sokáig, vagy sok – esetleg nem megszokott.
További cikkek: Szexkultúra

Az ókortól kezdve szinte egészen az újkorig kiemelt helyet kaptak az orvoslásban az elvezetéses módszerek. A terápia minden olyan módszert magába foglalt, melyekkel a beteg szervezetéből a megbetegített vagy rossz testnedveket el lehet távolítani.

Vidám flipflop papucsok, színes szandálok, elegáns magas sarkú cipők – elmaradhatatlan, hogy ápolt lábakat bújtassunk beléjük, csak így lesz magabiztos, szemet vonzó a megjelenésünk.
További cikkek: TILTOTT - A het temaja

A pattanások és az aknés bőr kialakulását, valamint a kezelésükre alkalmas módszereket számtalan tévhit övezi.
További cikkek: Szépségápolás
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés