2017. Március 30. csütörtök
Varázsolja vissza bőre bársonyosságát!
Bőre veszített feszességéből, simaságából, nyomokat hagyott rajta a téli passzivitás, a terhesség vagy egy gyors fogyás? Szívesen megszabadulna a bikiniszezonig ezektől a zavaró bőrhibáktól? Válassza a Schüssler Naturcosmetics natúr mélyhidratáló testápoló szettjét, amely mindkét gondon segít!

Csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel!
„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...

A mediterrán diéta segítségével könnyen, szenvedés nélkül, finom falatokkal szabadulhat meg a fölösleges kilóktól, mégpedig egyszer s mindenkorra. Ugye ez csak álomnak tűnik? Ez a diéta nem egy egyszerű fogyókúra, hanem egy új, mégpedig kellemes életforma.
További cikkek: Top cikkek

Köztudott, hogy a magas sarkú cipő viselése hosszú távon nem tesz jót a lábnak: szakemberek szerint nem csak ízületi és izomproblémákat okozhat, de a benőtt lábujjkörmökért is okolható.
További cikkek: Egészséges életmód

Ha egész évben vagy félévben elhanyagoltuk a tanulást, akkor jöhet a sokak számára ismerős tűzoltó módszer, mikor kb. 48 óra alatt magoljuk be az egész anyagot. A vizsga ilyenkor sikerülhet, de a tanultakból később már biztosan nem emlékszünk semmire.
További cikkek: Tanulás, memória

Mint életünk minden területen, az élelmiszerek táján is rengeteg halhatatlan tévhit alapján tájékozódunk nap, mint nap. Az alábbiakban négyet gyűjtöttünk össze azok közül a tények közül, amit majdnem mindenki rosszul ismer.

Spenót, tojás, borókabogyó, alma és sütőtök – rendszeres fogyasztásukkal biztos jót teszünk magunknak.

Fontos döntések meghozatala előtt az ősrégi tanács szerint ajánlatos egyet aludni. Egy kutatás szerint ugyanez érvényes a tanulásra is.
További cikkek: Tanulás, memória
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés