2017. Április 23. vasárnap

Testkultúra, fitnesz

A zene ősidők óta gyógyír az embernek, Ausztriában mostantól hivatalosan is.
BŐVEBBEN


intimtorna

Az alhasi és medencealapi, rejtett izmok szerepe nagyon fontos az életben, edzettségük nagymértékben befolyásolja az egészséges életvitelt. Az edzésüket szolgáló intimtorna már gyermekkorban elkezdhető.


BŐVEBBEN


fitnesz

A sajttól, a bortól és a sármos színészektől eltérően a testedzési stratégiákat nem teszi jobbá az idő múlása. Emiatt adnak ki a fitnesz-kutatók újabb tanulmányokat, melyek megrengetik a hagyományos elképzeléseket. Kilenc banális fitnesz-kérdésben a legfrissebb eredmények bizony fordulatokat hoztak.


BŐVEBBEN


szauna
A finnek tudnak valamit! A szaunázás erősíti az immunrendszert, jól hat a stressz ellen, frissíti a vérkeringést, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatokat. Hogyan szaunázzunk?
BŐVEBBEN


mozgás

A hétköznapi tevékenységek is jelentős kalóriamennyiséget égetnek el, így könnyebb a fogyókúra. A konditeremben való izzadás helyett kertészkedjünk, mossunk kocsit, éljünk nemi életet!


BŐVEBBEN


hasi zsírpárnák

Az izmos test mindig divat, de ha nem is leszünk izompacsirták, mozogni mindenképpen hasznos. Különösen a derékbőséget kell ideálisra formáznunk, például hastánccal vagy hátrafelé futással...


BŐVEBBEN



További cikkeink

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Egri Réka
Fogszabályozó szakorvos




Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés