2021. Október 20. szerda
Dr. Nona nem csak a férfiak szexuális vágyának fokozásával törődik, hanem gondol a hölgyekre is! A Lovseen kapszula aktiválja a nemi hormonok képződését, így mindkét félnek fokozott élményben lesz része!

A kapszula nem alkalom előtti tabletta, sokkal többet nyújt annál. Rendszeres használatával - ami mindössze napi 2 kapszulát jelent, és azt is egyszerre kell bevenni - csúcsformában érezheti magát, szexuális vágya ismét a régi lesz, bármikor „tettre készen“ áll. Hogy a kék tablettához hasonlóan káros lehet-e az egészségre? Szó sincs erről, épp ellenkezőleg:

- fokozza a nemi vágyat

- alkalmazható erekciós zavarokra

- megnöveli az életenergiát

- fiatalítja és regenerálja a sejteket

- javítja a fizikai és pszichés állapotot

- segít a depresszión

- fokozza az agyi erek oxigén-ellátását

- hatékonyan tonizálja a központi idegrendszert.

A kizárólag természetes alapanyagokból készült kapszula titka a különleges, mégis ősidők óta ismert összetevők kombinációjában rejlik: szibériai ginszeng, gingko biloba, kola dió, holt-tengeri ásványok. Káros mellékhatásra nem kell számítani, csak a biztos sikerre! Használata: 15 perccel evés előtt vegyünk be két kapszulát 30 napon át, aztán szakítsuk meg a szer szedését egy hét erejéig. A termék nem okoz függőséget.

Mennyibe kerül?

Szétnéztünk az „esemény előtti“ tabletták piacán, egyetlen szem tabletta 1 200 Ft-nál kezdődik, és láttunk a neten 2 800 Ft/db áron is. A Lovseen 11 980 Ft-ba kerül, ez azonban 1 hónapra elegendő, és ami vitathatatlan előny: Ön mindig készen áll az eseményre, plusz fizikailag fittebb, fáradhatatlanabb lesz.

Lovseen

Lovseen kapszula

Ára: 11 980 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:

Online rendelés: Lovseen kapszula

Telefonon is megrendelhető 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 01 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.

(x)


2013. 02. 14.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés