2021. Szeptember 22. szerda

Webáruházas pr-cikkek

Asztali vízszűrő

Egy olyan vízszűrő berendezést ajánlunk figyelmükbe, mellyel nagy tisztaságú vizet kapunk. A berendezés olcsó, csak egyszer kell megvenni, és ami a lényeg: az üzemeltetése is nagyon olcsó, szinte fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára!
(x)

BŐVEBBEN


Szén-monoxid-riasztó

Tudja magát és családját biztonságban, használjon szén-monoxid-riasztót, ami folyamatosan érzékeli a veszélyes gázt és a nagy érzékenységű szenzor észleli, ha veszélyesen megemelkedne a levegő szén-monoxid-koncentrációja!
(x)

BŐVEBBEN


Fogyi italpor 7 és 17

Milyen a jó fogyókúrás termék? Amellett, hogy hatásosan fogyaszt, elvárjuk, hogy ne kelljen éhezni, legyen finom és könnyen elkészíthető, valamint nem szeretnénk érezni a fogyókúrák során gyakran jelentkező fáradtságot, elesettséget sem. Fogyassza le a jelentős súlytöbblettel rendelkezőket is, és az sem utolsó szempont, hogy tudományos vizsgálatok, orvosi tapasztalatok is támasszák alá a hatásosságát. Nos, mi találtunk ilyet!
(x)

BŐVEBBEN


Haj csodatett

„Ez a Holt-tengeri samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt ugyan elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket...


BŐVEBBEN


Ön talán már ismeri a Monsoon szappan hirdetéseit, de ez az olvasónk már ki is próbálta a Holt-tengeri hajmosó szappanunkat!
BŐVEBBEN


Sopron

Ismeri Sopront? Rendben, hogy volt ott iskolai kiránduláson no meg a VOLT fesztiválon, de sétált már órákig a hangulatos utcáin, bejárta a sok száz éves múltat őrző múzeumait, gyönyörködött a parkjaiban, ligeteiben, kóstolta borait? Sopron olyan hely, ahová akár évente vissza lehet térni, hogy testileg-lelkileg felfrissülve térhessenek haza!


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés