2017. Február 26. vasárnap

Webáruházas pr-cikkek

Asztali vízszűrő

Egy olyan vízszűrő berendezést ajánlunk figyelmükbe, mellyel nagy tisztaságú vizet kapunk. A berendezés olcsó, csak egyszer kell megvenni, és ami a lényeg: az üzemeltetése is nagyon olcsó, szinte fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára!
(x)

BŐVEBBEN


Szén-monoxid-riasztó

Tudja magát és családját biztonságban, használjon szén-monoxid-riasztót, ami folyamatosan érzékeli a veszélyes gázt és a nagy érzékenységű szenzor észleli, ha veszélyesen megemelkedne a levegő szén-monoxid-koncentrációja!
(x)

BŐVEBBEN


hűtőszekrény, légtisztító

Egy újabb hasznos terméket találtunk, mely szerintünk jó szolgálatot tesz – különösen a nyári melegben. Egy kicsinyke hűtőszekrény-légtisztító készülékről van szó.
(x)

BŐVEBBEN


Fogyi italpor 7 és 17

Milyen a jó fogyókúrás termék? Amellett, hogy hatásosan fogyaszt, elvárjuk, hogy ne kelljen éhezni, legyen finom és könnyen elkészíthető, valamint nem szeretnénk érezni a fogyókúrák során gyakran jelentkező fáradtságot, elesettséget sem. Fogyassza le a jelentős súlytöbblettel rendelkezőket is, és az sem utolsó szempont, hogy tudományos vizsgálatok, orvosi tapasztalatok is támasszák alá a hatásosságát. Nos, mi találtunk ilyet!
(x)

BŐVEBBEN


premiumsch
Három gyönyörű összeállítást ajánlunk natúr kozmetikumokat kedvelő Hölgyek figyelmébe!
BŐVEBBEN


trade
A fitneszteremben széles tárházát találja meg ma már bárki az eszközöknek, viszont egy-egy ilyen alkalom alsó hangon másfél-kétórás elfoglaltság, amire nincs mindig időnk.
BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés