2020. Július 16. csütörtök

Igen, vissza! Elég hozzá 28 nap. Ezzel a klinikailag is tesztelt francia termékkel 28 nap alatt fokozatosan visszatér az ősz haj hajdanvolt, eredeti színe.  Nem hajfestékről van szó, hanem egy olyan természetes hatóanyagról, ami a haj keratinjával kapcsolatba lépve "újraéleszti" a haj eredeti színét.

 

A klinikai eredmények és a vásárlók visszajelzései olyan jók voltak, hogy 14 éve működő webboltunk pénzvisszafizetési garanciát is vállal a termékre. Nézzük részletesebben, mit tud ez a hajspray!

Miért őszül a haj?

A hajunk színét egy a szőrtüszőkben képződő természetes pigment, a melanin adja. Fehér hajunk akkor nő, ha a szőrtüsző már nem termel több melanint.

Ez a francia hajspray, a Grey Away egy olyan természetes összetevőt tartalmaz, amely újrapigmentálja, mintegy „újraéleszti” a haj eredeti színét. Tehát nem hajfestékről van szó!

Az átalakulás folyamatos, így már az első 1-2 hétben is tapasztalni fogja a változást.

 • A termék aktív összetevője a Vaszabi növény (Wasabia japonica) kivonata. Jelenlegi tudásunk szerint nincs magyarázat arra, hogy mitől nyeri vissza a haj a természetes színét, de a jelenség tipikusan ezzel az aktív összetevővel tapasztalható.

 • Klinikai teszteken is bizonyított!

  A klinikai teszteredmények kimutatták:

 • 14 napi kezelés után 46%-kal csökkent az ősz hajszálak száma
 • 28 napi kezelés után 83%-kal csökkent az ősz hajszálak száma
 • Az elégedettség közel 100%-os .

Miközben a tesztek zajlottak, az alanyok haja fokozatosan átszíneződött.

  Ilyen egyszerű használni

  Reggel a száraz hajra, 15-20 cm-es távolságból négyet-ötöt fújunk a hajra.

  Ne tegyen rá túl sokat, ne legyen a haj ragacsos. Hogy meg is őrizzük az eredményt, a 12 hét letelte után hetente egyszer kell újra használni a hajsprayt a hajtöveknél. Használható festett hajra is, ilyenkor csak a lenőtt részre kell fújni. A készítmény a haj keratinjával lép kapcsolatba, belülről színezi a hajat, így nem kell a már befestett hajra is tenni belőle, a festett hajrészen hatástalan.

  Greyaway Black2


   

  A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra javasolt! Ennél rövidebb hajnál a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.

  GREY AWAY Black spray ára: 6 890 Ft (200 ml) Nem tartalmaz sem ólom-acetátot sem parabént. Pénzvisszafizetési garancia 30 napig!

  ONLINE RENDELÉS: GREY AWAY Black spray >>

  Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: (+36 30) 589 0535

  Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődj először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59 1. em. 11.

     Ossza meg: Kövessen minket:  Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés