2019. Szeptember 15. vasárnap

Elég hozzá 14-28 nap. Ez a francia termék klinikai körülmények között is megállta a helyét, 28 nap alatt visszatért a haj eredeti, hajdanvolt színe. Nem hajfestékről van szó, hanem egy olyan hatóanyagról, ami a haj keratinjával kapcsolatba lépve  "újraéleszti" a haj eredeti színét.

A klinikai eredmények és a vásárlók visszajelzései olyan jók voltak, hogy 14 éve működő webboltunk pénzvisszafizetési garanciát is vállal a termékre. Nézzük részletesebben, mit tud ez a hajspray!

Miért őszül a haj?

A hajunk színét egy a szőrtüszőkben képződő természetes pigment, a melanin adja. Fehér hajunk akkor nő, ha a szőrtüsző már nem termel több melanint.

Ez a francia hajspray, a Grey Away egy olyan aktív, természetes összetevőt tartalmaz, amely újrapigmentálja, mintegy „újraéleszti” a haj eredeti színét. Ez az összetevő a Vaszabi növény (Wasabia japonica) kivonata. Tehát nem hajfestékről van szó!

grey-away-nagy

Mit mutattak a klinikai tesztek?

• 14 napi kezelés után 46%-kal csökkent az ősz hajszálak száma

• 28 napi kezelés után 83%-kal csökkent az ősz hajszálak száma

• Az elégedettség közel 100%-os .

Miközben a tesztek zajlottak, az alanyok haja fokozatosan átszíneződött.

Olyan biztosak vagyunk az eredményben, hogy pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk a Grey Away-ra 28 napig, így Ön semmit nem kockáztat. Amennyiben nem váltja be a hozzáfűzött reményeket, küldje vissza, és mi visszafizetjük az árát!

Ilyen egyszerű használni

Reggel a száraz hajra, 15-20 cm-es távolságból négyet-ötöt fújunk a hajra.

Azért reggel kell befújni a hajat, mert a természetes fény stimulálja a hatóanyagot. Az első 14-28 napban minden nap fújjuk be, ennyi idő alatt a haj vissza fogja nyerni hajdanvolt színét. Ne tegyen rá túl sokat, ne legyen a haj ragacsos. Hogy meg is őrizzük az eredményt, 14-28 nap után hetente egyszer kell újra használni a hajsprayt a hajtöveknél. Használható festett hajra is, ilyenkor csak a lenőtt részre kell fújni. A készítmény a haj keratinjával lép kapcsolatba, belülről színezi a hajat, így nem kell a már befestett hajra is tenni belőle, a festett hajrészen hatástalan.

FIGYELEM! A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra javasolt! Ennél rövidebb hajnál a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.

GREY AWAY spray ára: 6 890 Ft (200 ml) Nem tartalmaz sem ólom-acetátot sem parabént. Pénzvisszafizetési garancia 28 napig!

ONLINE RENDELÉS: GREY AWAY spray >>

Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: (+36 30) 589 0535

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődj először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.

 

A termék összetevői (INCI): Aqua, Urea, Sodium Thiosulfate, Alcohol, Manganese Acetylmethionate, Ammonium Hydroxide, Schinopsis Balansae, Melanin, Dimethiconol, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, Aasabia Japonica Root Extract, Superoxide Dismutase, Bismuth Citrate, CI 77266Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés