Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://vital.hu)

Visszajöhet az ősz haj eredeti színe?Igen, vissza! Elég hozzá 28 nap. Ezzel a klinikailag is tesztelt francia termékkel 28 nap alatt fokozatosan visszatér az ősz haj hajdanvolt, eredeti színe.  Nem hajfestékről van szó, hanem egy olyan természetes hatóanyagról, ami a haj keratinjával kapcsolatba lépve "újraéleszti" a haj eredeti színét.

 

A klinikai eredmények és a vásárlók visszajelzései olyan jók voltak, hogy 14 éve működő webboltunk pénzvisszafizetési garanciát is vállal a termékre. Nézzük részletesebben, mit tud ez a hajspray!

Miért őszül a haj?

A hajunk színét egy a szőrtüszőkben képződő természetes pigment, a melanin adja. Fehér hajunk akkor nő, ha a szőrtüsző már nem termel több melanint.

Ez a francia hajspray, a Grey Away egy olyan természetes összetevőt tartalmaz, amely újrapigmentálja, mintegy „újraéleszti” a haj eredeti színét. Tehát nem hajfestékről van szó!

Az átalakulás folyamatos, így már az első 1-2 hétben is tapasztalni fogja a változást.

Miközben a tesztek zajlottak, az alanyok haja fokozatosan átszíneződött.

Ilyen egyszerű használni

Reggel a száraz hajra, 15-20 cm-es távolságból négyet-ötöt fújunk a hajra.

Ne tegyen rá túl sokat, ne legyen a haj ragacsos. Hogy meg is őrizzük az eredményt, a 12 hét letelte után hetente egyszer kell újra használni a hajsprayt a hajtöveknél. Használható festett hajra is, ilyenkor csak a lenőtt részre kell fújni. A készítmény a haj keratinjával lép kapcsolatba, belülről színezi a hajat, így nem kell a már befestett hajra is tenni belőle, a festett hajrészen hatástalan.


FIGYELEM!

A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra javasolt! Ennél rövidebb hajnál a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.

GREY AWAY spray ára: 6 890 Ft (200 ml) Nem tartalmaz sem ólom-acetátot sem parabént. Pénzvisszafizetési garancia 30 napig!

ONLINE RENDELÉS: GREY AWAY spray >> [0]

Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: (+36 30) 589 0535

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődj először telefonon, hogy raktáron található-e a termék. 1036 Budapest, Bécsi út 57-59 1. em. 11.

 A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://vital.hu/osz-haj-greyaway