2021. Október 20. szerda
Sóterápiás készülék: enyhítse hatásosan az allergiát, asztmát, megfázást  -  Fájdalomcsillapító toll: egy perc alatt múlik el a fájdalom -  Akupunktúrás készülék: több mint 150-féle betegségre
Ezekkel a termékekkel biztosan örömet fog szerezni azoknak, akik kicsit is törődnek az egészségükkel! Rendelje meg online, telefonon, vagy e-mailban, az ajándék 5 nap alatt az Ön kezében lesz! Attól sem kell tartania, hogy családjának kiderül a meglepetés, mert diszkrét csomagolásban történik a kiszállítás.

Sóterápiás készülék: enyhítse hatásosan az allergiát, asztmát, megfázást

sóterápiás készülék

Egy egyszerű készülékkel gyógyító sós levegőt varázsolhat otthonába, egy sóbarlangbérlet áráért!

A sós tengeri levegő és a sóbarlangok kedvező élettani hatásai széles körben ismertek. Most egy olyan sóterápiás készüléket mutatunk be Önöknek, mely kiválthatja a sóbarlangban történő kezeléseket, és kényelmesen, otthonában élvezheti a gyógyulást. Az ára is méltányos, mindössze egy sóbarlangbérlet áráért megkapható a készülék, mely utána évekig szolgálja Önt. A kezelésnek ellenjavallata, mellékhatása nincsen.

A sóterápiás készülék működése során mikrosókristályokkal bevont szűrőn préseli át a levegőt. A sóterápiás készülék állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít a szobában. Használja naponta legalább 8 órán át, ideálisan éjszaka.

Használatával csökkenthető:

• a pollenallergia, légúti allergia,

• az asztma, bronchitis, alsó-felső légúti megbetegedések,

• a légcsőhurut, hörghurut, nátha, köhögés, köhécselés,

• a keresztallergia, légúti fertőző betegségek,

• a légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladék,

• a dohányzás okozta légúti problémák.

A sóterápiás készülék ára: 13 455 Ft + 990 Ft szállítási költség

Megrendelhető:

Online rendelés: Sóterápiás készülék >>

Telefonon: 9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1/336-0114

Szállítási határidő: 2–5 munkanap

Fájdalomcsillapító toll: egy perc alatt múlik el a fájdalom

Pain Gone fájdalomcsillapító toll

Van olyan ismerőse, aki rendszeresen küzd fájdalommal? Nagy örömet szerezhet neki a fájdalomcsillapító tollal! A termék leginkább egy golyóstollhoz hasonlít, és elég egyetlen percig alkalmazni ahhoz, hogy enyhüljön vagy teljesen elmúljon a fájdalom. Krónikus és akut fájdalmakra egyaránt használható. Az alábbi fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére használhatjuk: hátfájdalom, izom- és ízületi fájdalmak, reumatikus fájdalmak, teniszkönyök, sportsérülések, műtét utáni fájdalom, fejfájás, arthritis, övsömör, lumbágó, idegzsába, akut fájdalmak, krónikus fájdalmak.

Ez a gyógyászati eszköz nem tartalmaz tűt, gyógyszert, sőt elemet vagy akkumulátort sem igényel, mégis hatékonyan csillapítja a fájdalmat. Fájdalomcsillapító hatását a bőrön keresztül ható idegi stimulációval éri el (TNS). Az idegpályákon keresztül kis elektromos impulzusokat juttat el az agyba, ennek hatására fájdalomcsillapító endorfinok szabadulnak fel. A fájdalomcsillapító toll így hosszan tartó és gyakran azonnali enyhülést hozhat a fájdalmakra. Miután kis méretű, így mindig magunknál tarthatjuk, és szükség esetén feltűnésmentesen használhatjuk.

Ára: 14 990 Ft + 990 Ft szállítási költség

Megrendelhető:
Online rendelés: Pain Gone fájdalomcsillapító toll

Telefonon: 9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1/336-0114

Szállítási idő: 2–5 munkanap

Akupunktúrás készülék: több mint 150-féle betegségre

Elektro-akupunktúrás készülék

Az elektro-akupunktúrás készülék előállítói nem amatőrök voltak: a klasszikus akupunktúrával foglalkozó orvosok, szakemberek útmutatása, tesztelése alapján készítették el a készüléket. Kezelhetünk vele fejfájást, allergiát, megfázást, nikotinfüggőséget, elhízást, cukorbetegséget, kb. 150-féle betegséget. A készülék használata nem igényel képzettséget vagy tanfolyamot. Hogyan lehetséges ez? Először is tartozik a készülékhez egy könyvecske, amiben 150 betegség kezelésének a leírását találhatjuk, természetesen megjelölve a hozzájuk tartozó akupunktúrtás pontokat is, sőt tartalmazza a kezelés pontos menetét, időtartamát is. A készülék azonban ennél jóval pontosabb, olyan „okos“, hogy a finom rezgések alapján önállóan, pontosan felkutatja az adott területen található akupunktúrás pontokat, így nem tévedhetünk a kezelés menetében.

 

Ára: 16 990 Ft + 990 Ft szállítási költség

Megrendelhető:
Online rendelés: Elektro-akupunktúrás készülék >>

Telefonon: 9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1/336-0114

Szállítási határidő: 2–5 munkanap

A termékek telefonon is megrendelhetők 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

1036 Budapest, Bécsi út 57-59. I. em. 10.

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

További 201 érdekes karácsonyi ajándék

 

 

(x)


2012. 11. 22.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés