2021. Október 20. szerda
Vége a kalóriák állandó számlálgatásának, íme egy kiváló segítség a fogyókúrázóknak! Diéta idején (sőt utána is!) fontos a kalóriák számolgatása, ami főzéskor nehézkes dolog. Ezen segít a kalóriamérleg. Csak tegye rá a sütés-főzés alapanyagait, a mérleg máris megmutatja, mennyi kalóriát tartalmaz!

fogyókúrás kalóriamérleg

Nagyon hasznos azoknak is, akik egészségesen szeretnének táplálkozni, mert a kalóriamérleg nem csak a kalóriákat számolja ki, hanem az is leolvasható róla, hogy a mérlegre helyezett táplálék mennyi koleszterint, fehérjét, zsírt, szénhidrátot tartalmaz. Cukorbetegek is nagy hasznát veszik!

A készülék 1000 élelmiszer és folyadék adatait méri a beépített szoftver segítségével. Arra is képes, hogy ha bizonyos időn belül merünk le alapanyagokat, akkor azok értékeit összeadja. Így nem kell számolgatnunk, hogy mennyi kalóriát és egyéb tápanyagot fog tartalmazni összesen a csirkepörkölt.

Kíváncsi arra, hogy az egész nap során mennyi kalóriát és tápanyagot fogyasztott? Mentse el az adatokat, és a nap végén lehívhatja őket! Segítségével könnyedén főzhetünk olyan ételeket, amelyek egészségesek, és kalóriaszámban is megfelelők.

Fogyókúrás konyhai mérleg
Ára: 13 552 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási idő: 2-5 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Fogyókúrás konyhai mérleg

Telefonon: 9–17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük, érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a készülék!

(x)


2011. 12. 14. (Aktualizálva - 2012. 04. 05.)
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés