2017. Április 25. kedd
Ön talán már ismeri a Monszun szappan hirdetéseit, de ez az olvasónk már ki is próbálta a Holt-tengeri iszapos hajmosó szappant. Rendeljen három bármilyen Monszun szappant 2017. március 29.-ig, hogy INGYEN küldhessünk Önnek egy csodás könnyű, finom Shea vajas habkrémet!

 

Olvassa el egyik kedves Vásárlónk, Kati tapasztalatát a samponszappanunkról:

„Ez a holt-tengeri iszapos samponszappan csodát tett a hajammal, a fejbőrömmel. Az utóbbi években hajfestés után kivörösödik, ég, viszket a fejbőröm. Ez néhány nap alatt elmúlik, utána viszont olyan mértékben "hámlik", korpásodik a fejbőröm, hogy megvakarni sem merem, pedig borzalmasan viszket. Ez utóbbi lehetséges, hogy pikkelysömör, de nem mondták biztosra az orvosok. Bőrgyógyász, hajgyógyász évek óta nem tud rajtam segíteni, ezek a kezelések azonban gyakorlatilag nemcsak kifizethetetlenek számomra hosszú távon, hanem még csak nem is használtak, vagy csak ideig-óráig.

Természetesen százféle hajfestéket végigpróbáltam már, nulla eredménnyel. Gondoltam, megnézem a Monszun Holt-tengeri iszapos samponszappanját. Nem fűztem hozzá különösebb reményeket, hisz ez csak egy szappan, ahhoz képest, hogy már mi mindent kentem magamra. De mégis kipróbáltam. Felhívtam a Monszun szappant, ahol még annyit tanácsoltak, hogy vegyek egy adag holt-tengeri iszapot is, és tegyek belőle abba a hajbalzsamba, amit egyébként is használok, úgy kenjem a hajamra a szappanos hajmosás után.

Nem viccelek, az ELSŐ hajmosás után elmúltak a tünetek! Nem viszket, nem hámlik a fejbőröm. El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok ezért! Csak mellesleg jegyzem meg, hogy a hajam is hullott, de ez már igazán semmiség a többi tünethez képest. Mindig az udvaron szoktam fésülködni hajmosás után, az iszapos hajmosás után is mentem ki fésülködni.

És a fésűben bizony mindössze 1-2 szál haj maradt, erre nem is számítottam! Nem tudom, meddig marad ez így, és tényleg lehet-e hinni a csodákban, de nekem ez TÖKÉLETES, úgyhogy köszönöm szépen, Monszun szappan, remélem, még sokáig kapható lesz!“

 N. Katalin, Mezőtúr

MEGRENDELHETŐ:

Monszun Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan (illatmentes)

Online rendelés: Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan

Ára: 1550 Ft/db

Postaköltség: 990 Ft

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Telefonos rendelés a vevőszolgálaton 9-17 óra között: (06-1) 336 0114

A szappan összetevői: szappanosított kókuszolaj, sheavaj, rizskorpaolaj, ricinusolaj, tisztított víz, holt-tengeri iszap, sárga agyag

Monszun Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan TEAFÁS változat

 Különösen korpás, viszkető fejbőrre ajánljuk a Holt-tengeri iszapos szappanunk teafa illóolajjal dúsított változatát.

MEGRENDELHETŐ:

Online rendelés: Holt-tengeri iszapos hajmosó szappan TEAFÁS változat

Ára: 1 650 Ft

Postaköltség: 990 Ft

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Telefonos rendelés a vevőszolgálaton 9-17 óra között: (06-1) 336 0114

A szappan összetevői: szappanosított kókuszolaj, sheavaj, rizskorpaolaj, ricinusolaj, tisztított víz, holt-tengeri iszap, zöld agyag

Holt-tengeri iszap

MEGRENDELHETŐ:

Online rendelés: Holt-tengeri iszap 100 g

Ára: 1470 Ft

Postaköltség: 990 Ft

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Telefonos rendelés a vevőszolgálaton 9-17 óra között: (06-1) 336 0114

Vegyszermentes, kézműves

 Rendeljen három bármilyen MONSZUN szappant (akár egyforma is lehet) 2017.március 29.-ig, hogy INGYEN küldhessünk egy nagyon finom Shea vajas habkrémet! A Monszun szappanok teljes választékát, a 19 csodás, kézműves szappant ITT tekintheti meg!

Ajándék: Shea vajas habkrém.

A shea vaj Afrika kincse, a karitéfa csonthéjas terméséből készül. Csodás hatással van a bőrre, lassan, de mélyen szívódik fel, hosszú ideig hidratál, nyugtatja, regenerálja a bőrt. Kókuszolaj és rizskorpaolaj gazdagítja ezt a dúsan tápláló krémet. Használja zuhanyzás után, a még nedves bőrre kenve, ami fantasztikusan puha lesz tőle.

Értéke: 2 150 Ft

Kiszerelés: 100 ml

Megnézem a Monszun szappanokat>>>

 

A MONSZUN szappanok hatásait nem klinikai vizsgálatok támasztják alá, hanem a vásárlók tapasztalatai.

(X)

 Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés