MONSZUN Ricinusolajos hajpakolás

MONSZUN Ricinusolajos hajpakolás
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

tojásos hajpakoláshoz, 100 ml

Rendelj három, bármilyen MONSZUN szappant 2017. október 29.-ig, hogy INGYEN küldhessünk egy Francia Fehér agyagos szappant.
Szeretnél egy szenes arctisztító szappant is zsíros, pattanásos bőrre? Most rendeld meg, mert FÉLÁRON adjuk (1 290 Ft helyett 645 Ft) 2017. október 29.-ig!

A Monszun szappanok teljes választékát, a 19 csodás, kézműves szappant ITT nézheted meg!

Monszun Ricinusolajos hajpakolás

Próbáltál már ricinusolajjal hajat mosni, hogy a hajad rendbe jöjjön, növekedése beinduljon? Ugye, hogy hetekig zsíros csimbókokban állt utána a hajad? Ettől a hajpakolástól csak selymesen táplált lesz, és szélsebesen beindíthatja a növekedését, erősíti a hajszálakat.
Ha komolyan rendeznéd a hajad állapotát, tegyél egy tojáshoz 1-2 kanálnyit a Monszun Ricinusolajos hajpakolásból, úgy vidd fel a hajadra hajmosás előtt. Tekerd körbe fóliával, hagyd rajta 20-30 percig, majd moss hajat a szokásos módon. Tojás nélkül is csodás hatással van a hajra ez a fényűzően gazdag olajkeverék, de utána kétszer kell átmosni alaposan a hajat. Rendszeresen használva érezhető igazán a különbség.

Kiszerelés: 100 ml

Összetevők: kókuszolaj, ricinusolaj, rizskorpaolaj, lenmagolaj, argánolaj, olíva szkvalán, narancs- és ylang-ylang illóolajok.
 

   

ára: 1 890 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©