2021. Október 20. szerda
Felmentek a közüzemi díjak, takarékoskodjunk, ahol lehet! Tudunk egy jó módszert, mellyel a fűtésszámlán spórolhat. Kapcsolja lejjebb éjszakára a fűtést, és élvezze a meleg ágyat! Egy tiszta gyapjú elektromos ágymelegítő lepedőt ajánlunk figyelmébe, mellyel a zord téli éjszakákon puha, meleg fészket varázsolhat ágyából! Ne higgye, hogy ettől meg a villanyszámla lesz magas, mert ez a termék bizony nagyon takarékos!

elektromos ágymelegítő

Az ágymelegítő első látásra is elnyerte tetszésünket, ahogy mondani szokás: kiváló minőség elérhető áron. Nézzük meg alaposabban, mit is tud egy ilyen látszólag egyszerű alkalmatosság!

Először is 100% gyapjú, ami önmagában is melegít, így ha már elég meleg az ágy, egyszerűen ki kell kapcsolni a melegítő funkciót. Előmelegítésre is használhatjuk, és nem kell attól sem tartani, hogy túlmelegszik, mert automatikus túlmelegedés elleni védelemmel szerelték fel. 3 fokozatú hőmérséklet-szabályzó gondoskodik arról, hogy se túl meleg, se túl hűvös ne legyen. Mosható, és ha jobbra fordul az idő, takaróként is használhatjuk. Mérete 150 x 80 cm, ami egy embernek épp megfelelő. Ha egy házaspár különböző hőmérsékleten szeret aludni, akkor az ágymelegítő véget vet a vitának: a fázósabb fogja használni.
Az ára is méltányos: 14 742 Ft, és 2 év garancia van hozzá.

Vivamax Tiszta gyapjú elektromos ágymelegítő
Ára: 14 742 Ft + 990 Ft szállítási költség
Szállítási idő: 4 munkanap

Megrendelhető:
Online rendelés: Elektromos ágymelegítő
Telefonon:
9 - 17óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)


2009. 02. 09. (Aktualizálva - 2012. 10. 24.)
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés