2021. December 07. kedd
A diplomások gyakran magasabb bérekhez és jobb állásokhoz jutnak, de a hálószobában az alacsonyabb végzettségű társaik érzik magukat jobban – a friss kutatás a legnagyobb brit szexjáték-gyártó cégétől, a Lovehoney-tól származik.

Úgy tűnik, hogy a 2000 ember részvételével készült felmérés abba az irányba mutat, hogy azok, akik nem jártak egyetemre, nagyobb valószínűséggel szexelnek naponta, mint a diplomások: a diploma nélküliek 13 százaléka bújik össze a partnerével minden nap, míg a diplomásoknak csupán a 10 százaléka tesz így. A magasabb végzettségűek ugyanakkor bevállalósabbak, mint a diploma nélküliek: 44 százalékuk például kipróbálta már a bondage-szexet, és élvezte is azt. Ugyanez csupán az alacsonyabb végzettségűek 37 százalékáról mondható el. Igaz, vannak területek, ahol a diploma nélküliek a bátrabbak: 77 százalékuk már szexelt a szabad ég alatt, míg az egyetemi végzettségűeknek csupán a 70 százaléka volt nyitott erre. Emellett úgy tűnik, hogy a diplomásoknak kevesebb partnerük is volt, mint a diploma nélkülieknek. A hármas szex szintén az alacsonyabb végtettségűek körében népszerű: 22 százalékuk volt már két partnerrel, míg a diplomásoknak csupán a 19 százaléka élte át ezt az élményt.

Érdekes módon az egyetemen töltött hosszú évekbe belefáradt a többség: 75 százalék jobban szereti, ha a partnere van felül, míg a diploma nélküliek harmada szeretné átvenni az irányítást. „Úgy tűnik, a diploma nélküliek nem sokat filozofálnak, élvezik az életet. Ha lehet, minél akciódúsabban” – kommentálta az eredményeket a Lovehoney szóvivője.


Forrás: Medipress
2014. 05. 27.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés