2024. Július 18. csütörtök

Plasztikai sebészet

injekciós ráncfeltöltés

Az arcon lévő ráncok eltüntetéséhez nem feltétlenül kell kés alá feküdni: sokféle olyan injekciós eljárás létezik, amelyekkel gyorsan, kis kellemetlenséggel és alacsony kockázattal is elérhető látványos eredmény.


BŐVEBBEN


szőrtelenítés, epiláció, depiláció
Melyik férfi legeltetné szívesen a szemét egy szőrös női lábon? Európában valószínűleg egy sem, így hát nem csoda, ha a nők többsége igyekszik megszabadulni a zavaró szőrszálaktól. Borotva, epilálókrémek, gyanta és lézer: a (d)epilálás hagyományos és modern eszközei.
BŐVEBBEN


zsírleszívás
Ha a fogyókúra nem segít, sokan szeretnének zsírleszíváshoz folyamodni. A zsírleszívás bizonyos kor felett már nem ajánlatos, és általános testsúlycsökkentésre sem használható.
BŐVEBBEN


mellnagyobbítás

A mellnagyobbítás és az egyéb mellplasztikai műtétek ma már mindennaposnak számítanak. Az elmúlt 120 év alatt a kozmetikaipar és az orvostudomány számos megoldással kísérletezett – több-kevesebb sikerrel.


BŐVEBBEN


helyreállító plasztikai sebészet

A bőrön lévő elváltozások legtöbbször csupán esztétikai problémát jelentenek, és plasztikai műtéttel többnyire nyomtalanul eltávolíthatók. Bonyolultabb esetek a korábbi műtéti vagy traumás hegek plasztikai korrekciója, vagy a rosszindulatú elváltozások kezelése.


BŐVEBBEN


botox injekció

Az elmúlt években világszerte egyre nagyobb népszerűségre tett szert a Botox-kezelés, melynek hatására akár éveket is fiatalodhat a páciens arcbőre. A Botox-injekció enyhén lebénítja a mimikai izmokat, így az arcbőr ráncai kisimulnak.


BŐVEBBENTovábbi cikkeink

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Klenk Zsolt fogszakorvos
Dr. Klenk Zsolt
Fogszakorvos
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés