2021. Október 20. szerda
Szánjon napi 5 percet arra, hogy látása élesedjen, javuljon, felfrissüljön a szeme, és a szarkalábak csökkenjenek!

A szem környékének ráncai már a húszas évek végén elkezdenek gyülekezni. Igen érzékeny ez a rész, kevés a kötőszövet és vékonyka érhálózattal ellátott, ami azt jelenti, hogy a szem környéke bizony gyorsan ráncosodik. Két fontos dolgot tehetünk ellene: választunk egy jó minőségű szemránckrémet, és ami ennél is sokkal fontosabb, frissítjük a szem környékének vérellátását! Ez utóbbira kiválóan alkalmas a szemmasszázs, ami a látást is hatékonyan javíthatja.

A szem környékét nem csak kézzel masszírozhatjuk, sokkal hatékonyabbak a szemmasszázs-készülékek, amelyekkel napi 5 perc alatt elérhetjük a kívánt hatást. Ezekkel a készülékekkel nem csak látványosan csökkennek a ráncok, hanem – a használat után azonnal (!) – élesedik a látás is, ami annak köszönhető, hogy javul a szem vérellátása. Ez azonban csak átmeneti, a tartós javulás érdekében hosszabb távon kell használni. .

Monitor előtt ülőknek is fontos
A számítógép monitorja – bármily kiváló minőségű – rongálja a szemet, néhány év intenzív számítógépezés után bizony számíthatunk arra, hogy szemüveget kell majd viselnünk. Tartsunk legalább 2 óránként szünetet, pihentessük a szemet, és a szünetek egyikében használjuk a szemmasszázs készüléket. Ez a szemüveg formájú kicsi szemmasszázs-készülék mindig kéznél lehet a munkahelyünkön is.

Ugyanez a helyzet akkor is, ha hosszú időt töltünk olvasással, írással, tv-nézéssel vagy gépkocsivezetéssel. Használata az álmatlanságban szenvedőknek is javasolt, mivel ellazítja a szemkörnyéki izmokat, ezáltal megkönnyíti az elalvást.

Nem csak masszíroz, mágneses is!

A Relax szemmasszírozó készülék a harmónia és ellazulás élményét nyújtja, mialatt hatékony masszázs technikával és jótékony hatású mágnes terápiával professzionális kezelésben részesíti használóját.

Fejfájás, migrén ellen

A fejfájás akupresszúrás pontjai a szem környékén is megtalálhatók, ez a kis szerkezet tudja, hol vannak. A készülék többféle masszázst végez különböző sebességgel, az akupunktúrás pontokat intenzíven masszírozva. Rendszeres alkalmazása segítséget nyújthat látás problémákra, fejfájásra, migrénes tünetek enyhítésére, a szem tornáztatására. Sőt, még hangot is ad ki: a tökéletes relaxációhoz hallgathatunk egy kis „természethangot”, mindezt kényelmesen, távírányítóval, amivel váltogathatjuk a masszázsokat, és a természet hangait. .

Relax szemmasszírozó

Ára: 14 530 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-4 munkanap

MEGRENDELHETŐ: Online rendelés:

Relax szemmasszírozó

Telefonon is megrendelhető 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 01 1 336 0114

 

(x)Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés