2019. Október 15. kedd


Hozzávalók
4 apróra felkockázott paradicsom
1/4-1/2 kockára vágott friss chili (elhagyható)
2 finomra vágott mogyoróhagyma
2 ek. felaprított mentalevél
1 tk. frissen vágott korianderlevél (helyettesíthetjük petrezselyemmel is)
1 lime leve
3 ek. olívaolaj
80-100 gramm makadámdió durvára vágva
1 érett, apró kockára vágott mangó
csipetnyi cukor és só
őrölt fekete bors és cayenne bors ízlés szerint


ELKÉSZÍTÉSE:
A durvára vágott makadámdiót pirítsuk meg kissé ki egy serpenyõben, olajat ne tegyünk alá. Keverjük össze a paradicsomot, a chilit, a mogyoróhagymát, a mentát, a koriandert, a lime-levet és az olívaolajat. Adjuk hozzá a makadámdiót és a mangót, ízesítsük sóval, borssal, cukorral és cayenne borssal.








Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés