Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (http://vital.hu)

Mangós, makadámdiós salsa



th_mango.jpg [1]Hozzávalók:
4 apróra felkockázott paradicsom
1/4-1/2 kockára vágott friss chili (elhagyható)
2 finomra vágott mogyoróhagyma
2 ek. felaprított mentalevél
1 tk. frissen vágott korianderlevél (helyettesíthetjük petrezselyemmel is)
1 lime leve
3 ek. olívaolaj
80-100 gramm makadámdió durvára vágva
1 érett, apró kockára vágott mangó
csipetnyi cukor és só
őrölt fekete bors és cayenne bors ízlés szerint
Elkészítés:
A durvára vágott makadámdiót pirítsuk meg kissé ki egy serpenyõben, olajat ne tegyünk alá. Keverjük össze a paradicsomot, a chilit, a mogyoróhagymát, a mentát, a koriandert, a lime-levet és az olívaolajat. Adjuk hozzá a makadámdiót és a mangót, ízesítsük sóval, borssal, cukorral és cayenne borssal.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
http://vital.hu/mango_salsa