2015. Augusztus 31. hétfő

Gyógyulás homeopátiával: gyermekbetegségek

vibrocilhez

Nincs rosszabb egy édesanyának, mintha kisbabája „hasfájós”, hosszan fájdalmasan sír, ami nyugtalansággal tölti el nem csak az anyát, de a környezetét is. A szakértők számos módszert ajánlanak a hasfájás enyhítésére, mi egy természetes segítséget ajánlunk figyelmükbe.


BŐVEBBEN


orrmandula

A garat és az orrmandulák túltengése számos betegség forrása lehet. Mire figyeljen, hogy időben észrevegye a mandulák megnagyobbodását, és milyen lehetőségeket kínál ilyen esetre a homeopátia?


BŐVEBBEN


homeopátia, Schüssler sók

A Schüssler sók a többi homeopátiás készítményhez hasonlóan gyereknél is jó eredménnyel alkalmazhatók. Ebben a korban az ásványi sók hiánya közül elsősorban a kalcium-, a vas-, illetve a magnézium-háztartás zavaraival találkozunk. Ezek meglétére az arcon lévő különböző fénylések, elszíneződések, ill. finom ráncok megjelenése utal.

BŐVEBBEN


homeopátia, csecsemőkori, hasfájás
A hasfájás a csecsemőknél viszonylag gyakori probléma, főként az első három-négy hónapban. Bár a hasi fájdalom szinte mindenfajta betegség velejárója lehet, az esetek közel 90%-ának hátterében nem áll szervi elváltozás. Megoldások hasfájásra a homeopátiától a masszázsig.
BŐVEBBENVital - egészségügyi linkcentrumKeresés