2017. Február 27. hétfő

Gyógyulás homeopátiával: gyermekbetegségek

viburcolos

Kisbabája gyakran sír, nyűgös? Egy egyszerűen használható készítményt ajánlunk a megnyugtatására!


BŐVEBBEN


orrmandula

A garat és az orrmandulák túltengése számos betegség forrása lehet. Mire figyeljen, hogy időben észrevegye a mandulák megnagyobbodását, és milyen lehetőségeket kínál ilyen esetre a homeopátia?


BŐVEBBEN


iskolaslanyka

Kisgyermeke nem szívesen megy oviba, iskolába, teli van szorongással, elsírja magát a reggeli búcsúzáskor, otthon pedig nyugtalan, rosszul alszik? A stresszhatások, félelmek ellen már kicsi kortól kezdve kell és lehet is tenni. Természetes nyugtatót-, idegerősítőt ajánlunk!


BŐVEBBEN


kohogos

Köhög, tüsszög a gyerek, ki sem látszik a náthából, hangja is alig van? A megfázás, a torokgyulladás, a hörghurut és sok más légúti fertőzés kísérői ezek a gyakori kellemetlenségek. Enyhítésükre hívja segítségül a bevált Schüssler-sókat!


BŐVEBBEN


szekrekedeshez

Gyermekének problémái vannak a székletürítéssel, a kicsi lassan már fél a vécézéstől, olyan ritkán és nehezen sikerül? Ne várja meg, hogy ez a természetes tevékenység mumussá váljék, segítse gyermekét a homeopátia eszközeivel!


BŐVEBBEN


vibrocilhez

Nincs rosszabb egy édesanyának, mintha kisbabája „hasfájós”, hosszan fájdalmasan sír, ami nyugtalansággal tölti el nem csak az anyát, de a környezetét is. A szakértők számos módszert ajánlanak a hasfájás enyhítésére, mi egy természetes segítséget ajánlunk figyelmükbe.


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés