2021. Október 20. szerda
A tavaszi napfény megérkeztével a szeplős bőrűek tudják, hogy sok apró pöttyük a nap erős ultraibolya sugárzásának hatására sötétedni kezd. Most egy olyan krémet adunk az ő kezükbe, amelynek alkalmazásával sötétedés helyett világosodni fognak a „pöttöm pöttyök”.

bőrfehérítő szeplő krém

Azok a „szeplőtlen szépségre” vágyók, akik nem kívánják alávetni magukat kockázatos kozmetikai kezeléseknek és nem akarnak borsos árat fizetni arcbőrük megszépítéséért, kezükben tartják a megoldást. Egy szeplős, májfoltos bőrű hölgy minden igényét kielégítő, könnyű krémet mutatunk be. A krém halványítja a szeplőket és a májfoltokat, hidratál és védi a bőrt a káros UVA és UVB sugaraktól. Megelőzi a túlzott pigmentáció súlyosbodását és gátolja a bőr idő előtti öregedését. Természetes gyógynövénykivonatokat tartalmaz, melyek csökkentik a melanin-szintézist. Világosít, egyensúlyba hozza a bőr tónusát, csökkenti a sötét foltok megjelenését.

A szeplők, májfoltok biztonságos, kíméletes halványításáért és bőre hidratáltságáért nem kell mást tennie, mint a krémet naponta kétszer a kívánt bőrfelületen alkalmaznia.

A kozmetikumot mindenki számára megfizethető áron, 1145 Ft-ért kínáljuk.

Oliva Bőrfehérítő májfolt, szeplőkrém
Ára: 1 350 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Oliva Bőrfehérítő májfolt, szeplőkrém >> 
Telefonon
9 - 17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés