



 
	 
	ELKÉSZÍTÉSE:
Sózzuk meg enyhén a pisztrángokat, majd keverjük össze az apróra vágott vöröshagymát és az olívabogyót. Töltsük meg vele a halakat. A vajat olvasszuk fel, és keverjük össze az olívaolajjal, majd a keverékkel kenjünk ki egy tűzálló tálat. A halakat tegyük a tálba. Süssük 20-30 percig, közben szórjuk meg borssal.
Tálaláskor facsarjunk rá citromot, és díszítsük citromszeletekkel. Kínáljuk friss zöldsalátával.
EGÉSZSÉGÜGYI TANÁCSOK:
A pisztráng sovány hús, fehérjékben és omega-3 zsírsavakban igen gazdag. Az olívaolaj és az olívabogyó (csakúgy, mint az omega-3 zsírsav) segít az egészségkárosító szabad gyökök megkötésében, a gyulladásos folyamatok megelőzésében, támogatja az idegrendszer működését, és csökkenti az érrendszeri betegségek kockázatát.
|  | 
					 kCal - 0 kJ / személy
				 |  | 

 
     
 






