ELKÉSZÍTÉSE:
A paradicsomot lehámozzuk, a szárvégzõdéseket eltávolítjuk, húsát felszeleteljük. A cukorborsót letisztítjuk, végeit levágjuk, megmossuk, a tojásokat pedig felverjük.
A zöldséglevest wokban forrásba hozzuk, a paradicsomszeleteket beletesszük és kb. 5 percig fõzzük.
A sót, borsot és szezámolajat hozzáadjuk, hirtelen felfõzzük, utána a wokot a tûzhelyrõl levesszük.
A felvert tojást a levesbe lassan csurgatjuk bele és megvárjuk, amíg a tojásvirágok a felszínre jönnek. Ekkor a cukorborsót beletesszük és a levest a lefedett edényben még kb. 1 percig állni hagyjuk.
Adagonként körülbelül 14 g fehérjét, 13 g zsírt, és 5 g szénhidrátot tartalmaz.
25 perc
|
203 kCal - 849.352 kJ / személy
|
|