2019. Október 15. kedd


Hozzávalók:
6-8 csirkeszárny, és/vagy csirkeaprólék
1 fej vöröshagyma
fehérrépa, sárgarépa, zeller, karalábé
biovegeta
csipetnyi só
tárkony


ELKÉSZÍTÉSE:

Az apróbb darabokra vágott csirkedarabokat pirítsuk meg az olajon, majd amikor már fehér, öntsük fel vízzel és adjuk hozzá a felszeletelt zöldségeket és a vöröshagymát egészben. Ízesítsük sóval és biovegetával. A tárkonyt a végén tegyük bele.

Több napra elõre is megfõzhetjük.



EGÉSZSÉGÜGYI TANÁCSOK:

Alacsony szénhidrát- és zsír-, valamint magas fehérjetartalma miatt kiváló ez a leves a candida-diéta akár kezdõ szakaszában is. A tárkonyt különösen nem kedvelik a gombák.







Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés