2020. Május 24. vasárnap

Gyógyteák

gyógytea, gyógyteák
A megfázástól a nőgyógyászati problémákig sokféle panaszunkat enyhíthetjük gyógytea segítségével. Próbálja ki tíz népszerű gyógyteakeverékünket!
BŐVEBBEN


Gyógytea

A gyógyteák, melyek hatásosságát az orvostudomány is igazolta, kisebb-nagyobb betegségek gyógyításához nyújtanak természetes segítséget. Ismerje meg a alkalmazásuk szabályait!


BŐVEBBEN


zöld tea, fogyás

A zöld tea amellett, hogy számos kedvező hatással bír az egészségre, segítséget jelenthet az elhízás kezelésében. A zöld tea ugyanis meggyorsítja a zsíranyacserét, és jótékonyan hat a "rossz" LDL-koleszterin szintjére is.


BŐVEBBEN


csalán

A nagylevelű csalán talán a legismertebb vértisztító gyógynövényünk, de azt talán kevesen tudják, hogy nem csak az immunrendszer erősítésében, vagy a fogyókúra idején segít. Hasznát vehetjük ízületi panaszok, allergiás tünetek enyhítésében, megelőzésében is.


BŐVEBBEN


tea zöld tea fekete tea
A különböző tea fajták kedvező egészségügyi hatásait tekintve leginkább a zöld teáról szokott szó esni, mint kitűnő antioxidánsól, pedig e szempontból a fekete tea sem marad le vetélytársa mögött, mely szintén sok antioxidáns polifenolt tartalmaz.
BŐVEBBEN


tea

Ízesítené teáját sóval, gyömbérrel, rizzsel - netán hagymával? Pedig a kínaiak csaknem 5000 éve isszák így kedvelt italukat. Ismerkedjünk meg a tea kalandos útjával valamint a kínai és japán teaszertartásokkal.


BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés