2024. Július 18. csütörtök

Párkapcsolat

merevedési zavar
A nem kielégítő szexuális élet gyakran vezet a kapcsolat felbomlásához, vagy a partnerek közötti állandó, lappangó feszültséghez. Minél tovább állnak fenn a zavarok, annál inkább elmélyülnek, és kezelésük egyre bonyolultabbá, hosszadalmasabbá válhat.
BŐVEBBEN


szex hat bizonyíték
A rendszeres nemi élet azon kívül, hogy boldoggá tesz, egészségünket is szolgálja: fiatalon tart, segít a stressz leküzdésében és még az agysejtek működését is lendületbe hozza.
BŐVEBBEN


boldogság
Svájci kutatók szerint nem a vak szerelmen, hanem a megfelelő partner kiválasztásán múlik a boldog párkapcsolat. A boldogságra különösen azoknak a pároknak van jó kilátásuk, amelyeknél a férfi öt évvel idősebb a nőnél, a nő viszont képzettebb a férfinál.
BŐVEBBEN


A nők nem drága fehérneműre vagy ékszerre vágynak főképpen, hanem arra, hogy verseket írjanak hozzájuk vagy megengedjék a fürdővizüket – legalábbis egy felmérés szerint.


BŐVEBBEN


flörtölő pár, csábítás,  flört, párkapcsolat
A párkapcsolat kimenetelét akár pozitívan is befolyásolhatja egy harmadik fél feltűnése. Kérdés, hogy a pár melyik tagját érinti a csábítás, a foglalt nők és férfiak ugyanis máshogy fogják fel az idegenekkel való flörtölést.
BŐVEBBEN


párkapcsolat, szexuális vágy
Szakértők szerint a párkapcsolatban élő nők idővel egyre inkább elveszítik a szex iránti érdeklődésüket, míg a férfiak nem, az eltérő igények pedig gyakran vezetnek konfliktushoz. Azok, akik elfogadják ezt a tényt, és tudatosan dolgoznak a vágy fenntartásán, elégedettebbek lehetnek a szexuális életükkel.
BŐVEBBENTovábbi cikkeink
Ellentétek vonzásában párosodik az ember Nem a belső értékek döntenek a szerelemről Amikor a nők már nem harcolnak a férfiakért Több feleség = hosszabb élet Mire jó a rossz szex és a röpke pásztorórák? Pszichés zavar lenne a lángoló szerelem? A macsók csak rövid távra kellenek a nőknek Párkapcsolatban élek, de másokról is álmodom... Leplezze le, ha a nő színleli az orgazmust! A nagy átverés: a férfiak is színlelik az orgazmust! Érett dívák: szex ágyon, asztalon Hogyan hat a férfi szexuális életére a nő karrierje? Jobb a szex, ha nagyobb az egyenlőség Nem csak a férfiak problémája: merevedési zavar Milyen a szerető, ha magyar? Szexbillentyűzet a férfiakon: férfi erogén zónák Párkapcsolat és szexualitás /Egy felmérés eredményeirõl/

KÉRDEZZE SZAKÉRTŐNKET
Dr. Vizi János
Szexológus, pszichiáter
Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés