2021. Május 17. hétfő
Szeretné idén télen megelőzni a náthát és az influenzát? Janine Bowring kanadai természetgyógyász öt olyan módszert javasol, amelyek segíthetnek ebben.

Az egészséges immunrendszer fenntartásának kulcsa a megelőzés. Vegyük tehát sorra azt az öt módszert, amelyekkel valóban megelőzhetjük a náthát és az influenzát!

• Az antioxidánsok kulcsfontosságúak az egészséges sejtek és az egészséges immunrendszer fenntartása szempontjából. A gránátalma, a goji és az acai bogyó, valamint az áfonyafélék (kék-, fekete- és tőzegáfonya) rengeteg szabadgyökpusztító összetevőt tartalmaznak, csakúgy, mint a kelkáposzta, a spenót, a brokkoli, a kelbimbó és a sárgarépa.

_______________________________ajánló____________________________

Túlsúlyos cukorbeteg? Zsírmáj rizikója nagyobb! Fájdalommentes szűrésünk ingyenes!

A zsírmáj nem fáj, nem érzékelhető, mégis ez az első állapot, ami kezelés nélkül súlyos, olykor végzetes májbetegséggé alakulhat.

Alkalmas vagyok arra, hogy részt vegyek a térítésmentes zsírmáj vizsgálaton?>>

__________________________________________________________________

 

• Kerüljük a túl sok cukrot, az ugyanis elnyomja az immunrendszert. A baktériumok és a vírusok számára a cukor kiváló táptalajt nyújt a szaporodáshoz. A finomított cukrok helyett válasszunk természetes, gyümölcsökből és zöldségekből származó cukrokat.

• A téli hónapokban érdemes D-vitamin-kiegészítőt szedni, amit ebben az időszakban általában nem tudunk bejuttatni a szervezetünkbe a napfény révén.

• Csökkentsük a stresszt! A stressz a teljes endokrin rendszer kibillentésével megakadályozza az immunrendszer optimális működését. A kezeletlen stressz méregként hat a szervezetünkre, és számos káros egészségügyi következménnyel járhat, az alacsonyabb védettséget is beleértve.

• Rendszeresen méregtelenítsünk! Az öt legfontosabb méregtelenítő szerv a máj, a vese, a tüdő, az emésztőtraktus és a bőr. Optimális működésük biztosításához szükség van rendszeres tisztításukra. Válasszunk olyan méregtelenítő táplálékkiegészítőt, amely mindegyik fent említett szervet tisztítja, nehogy az egyik szervből felszabaduló méreganyag egy másik szervben rakódjon le.

Öt tipp nátha


Forrás: Medipress

Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés