![](/themes/vital_theme/images/ferdevonal_zold.gif)
A paprikás-lisztes keveréken túl számos érdekes fűszerrel ízesíthetjük a halakat, ami olyan finom, hogy talán a hétköznapokon is megkívánjuk. Sokan szívesen esznek halat a tenger mellett, ahol nem csak az a különbség, hogy friss a halkínálat, hanem nagyon finoman készítik el azok a tengerparti népek, ahol évszázadok óta a mindennapi ételek közé tartozik. A kiváló fűszerezést otthon is elkészíthetjük egy kis fantáziával, kifejezetten mediterrán ízhatást érhetünk el az itthon is ismert és kapható fűszerekkel, ilyenek például a kerti kakukkfű, a koriander, a majoranna, a medvehagyma, a rozmaringlevél.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha komolyan veszed a tartós fogyást,
és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:
Légkeveréses Halogén Főzőkészülék
- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne
- Füst- és szagmentes
- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is
- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.
- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..
2020. December 15.-ig FÉLÁRON tudsz hozzájutni!
MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >>
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Együnk sok halat, mert először is kevés benne a koleszterin, ám annál nagyobb az omega-3 zsírsav-tartalma, ami kifejezetten jót tesz a szívnek, csökkenti a szívroham kockázatát.
Megnézem a Légkeveréses Halogén Főzőkészüléket FÉLÁRON>>
Kevesebb a mellrák is a „halas” országokban, jó az idegekre, a reumára, a stroke és a demencia ellen, és elhízni sem fogunk tőle.
Nézze meg a legfinomabb halrecepteket> >