2021. Május 08. szombat

A természetvédelem fontosságára hívja fel a figyelmet a Veszprémtej Zrt. és a WWF Magyarország természetvédelmi szervezet országos akciója, amelyhez Zsédenyi Adrienn – Zséda – is csatlakozott.

 

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


Napjainkban az egészséges táplálkozás egyre többek számára válik életformává, de talán kevesen gondolnak bele abba, hogy az egészséges életmódhoz az is hozzátartozik, hogy tudatosan figyelünk környezetünkre, annak védelmére.

Zséda

A Veszprémtej Zrt. az ”Együtt a természetért”akció keretében vállalta, hogy a Bakony termékcsalád árbevételéből támogatja a WWF Magyarország szakmai munkáját, aki a befolyt összeget hazai természetvédelmi tevékenységre fordítja.

A Bakony termékek gyártásához felhasznált tej túlnyomó része az ország egyik legszebb természeti tájáról származik, s ez nagyban hozzájárul a termékek kiváló minőségéhez. „Ezért is nagyon fontos számunkra a természet megóvása, s ezért gondoltuk úgy, hogy támogatjuk a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját.„ – mondta a Veszprémtej Zrt. részéről Zágor Emese marketing igazgató.

Zsédenyi Adrienn (Zséda) is örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez, mivel – elmondása szerint – mind az akció céljával, mind a megvalósítás módjával egyetért. A nyár folyamán tervezett fellépései közül néhány kiemelt helyszínen maga is részt vesz a természetvédelem ügyének népszerűsítésében. „Családom és saját egészségem érdekében magam is egyre nagyobb figyelmet fordítok a természetességre, az egészséges táplálkozásra és környezetünk állapotára, amelyek véleményem szerint szorosan összefüggnek. Ezért is csatlakoztam örömmel ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez, mert ez az akció mindkét gondolatot ötvözi.”

2008. április 16. és július 15. között a Veszprémtej Zrt. minden akciós Bakony termék eladása után 1 Ft-tal támogatja a WWF Magyarország munkáját. Ezzel párhuzamosan a vásárlók is nyerhetnek: ehhez nem kell mást tenni, mint 3 db akciós termékről összegyűjteni a Bakony és a WWF logókat, és beküldeni azokat a megadott címre. A beküldők között hetente 10 db plüss panda, havonta pedig egy LCD tv és Magyarország Nemzeti Parkjait bemutató természetfilm DVD-k kerülnek kisorsolásra.

A promócióval kapcsolatos további fontos információk a www.egyuttatermeszetert.hu oldalon találhatók.

Nézze meg az EgészségPláza termékeit!


Forrás: Oscar Communication
2008. 05. 14.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés