2024. Július 18. csütörtök
Itt egy egyszerű vízszűrő készülék, amit otthon is nagyon könnyű felszerelni, sőt még utazáskor is magaddal viheted, mert mindenféle csaphoz illeszthető. A készülékkel nagy tisztaságú vizet kapunk. A berendezés olcsó, ráadásul csak egyszer kell megvenni, és ami a lényeg: az üzemeltetése is nagyon olcsó, szinte fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára!

Asztali vízszűrőMit szűrhetünk vele?

- eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt
- eltávolítja a klórszármazékokat
- kiszűri az íz- és szagrontó anyagokat
- csökkenti a szervesanyag-tartalmat (mintegy 70%-kal)

Nem mondhatjuk, hogy ez a készülék ugyanúgy szűr, mint a több százezer forintos társai, azok sokkal több mindent kiszűrnek. Többek között eltávolítják a vízből az oly fontos ásványi anyagokat is, ami nélkül a víz élettani hatása sokkal alacsonyabb, sőt, a víz íze sem az igazi. Ez a kicsi, méltányos árú készülék a leggyakoribb és legveszélyesebb szennyeződéseket távolítja el, de a víz természetes íze és az ásványi anyagok maradnak! 

A legtöbb ilyesfajta készülék problémája a karbantartás. Ehhez a víztisztítóhoz soha nem kell szerelőt hívni, sőt tisztítgatni sem kell. Egyszer kell otthon, saját kezűleg felszerelni, ami pofonegyszerű, egy háziasszony is képes rá, utána már csak a szűrőbetétet kell cserélni. Általában ez utóbbin dől el egy készülék „költséghatékonysága”: ha a szűrő drága, akkor az általa előállított víz is drága. Ehhez a készülékhez a szűrőbetét 2 990 Ft-ba kerül, és egy átlagos vízfogyasztású családot 3-6 hónapig is kiszolgál. Fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára!

Nézzük a műszaki paramétereket!

- A készülék kicsi helyen elfér, mindössze 33 cm magas és másfél kiló. Utazáskor is könnyen magaddal viheted.

- Szűrési sebessége: 3 liter/perc (6 bar üzemi nyomáson)
Ez utóbbi azt jeleneti, hogy gyakorlatilag minden háztartási víznyomásnál jól működik. A szűrési sebesség is gyors. Minimális víznyomásigény 2 bar, ekkor valamivel lassabban jutunk hozzá a vízhez.
- Maximális vízhőmérséklet: 5-42 C°.

Nagyon meggyőző, ha egyszer megnézzük a szűrőt, amikor már megérett a cserére. Nem is hinnéd, mi minden van a "tiszta" csapvízben. Csak ajánlani tudjuk ezt a kis készüléket.

Ára: 14 900 Ft + 990 Ft szállítási költség

Vízszűrő betét: 2 990 Ft/db

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Asztalra szerelhető konyhai vízszűrő készülék
                               Asztali vízszűrőhöz Csereszűrő

Telefonon 9 - 17 óra között a vevőszolgálaton: (+36 30) 589 0535

Személyes átvétel esetén érdeklődj először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés