![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/images/hozzav_sav.gif)
![](/files/paradicsomszosz.jpg)
ELKÉSZÍTÉSE:
A paradicsomot, az almát, a hagymát és a zöldséget feldaraboljuk, a fűszerekkel összekeverjük és kb. 24 óráig állni hagyjuk. Lassú tűzön 2-3 órán át főzzük, néha megkavarjuk, hogy ne égjen le az alja.
Átpasszírozzuk, üvegekbe tesszük és lezárjuk. Felbontás után hűtőben tároljuk!
Elõkészítés: 24 óra Elkészítés: 3 óra
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|