2024. Július 20. szombat
Tudja magát és családját biztonságban, használjon szén-monoxid-riasztót, ami folyamatosan érzékeli a veszélyes gázt és a nagy érzékenységű szenzor észleli, ha veszélyesen megemelkedne a levegő szén-monoxid-koncentrációja!

Szén-monoxid-riasztó

Minden fűtésszezonban hallunk halálos balesetekről, amelyeket konvektor, régebbi típusú kazán, rossz kályha vagy nem ellenőrzött kémény okoz. A szén-monoxid-mérgezés az egyik leggyakoribb háztartási baleset, mivel a gáz színtelen, szagtalan és szén-monoxid-érzékelő nélkül nem lehet észrevenni. Ha megemelkedik a levegő szén-momoxid-koncentrációja, a készülék hanggal és fénnyel egyidejűleg riaszt, így éjszaka sem érhet minket meglepetés, biztosak lehetünk benne, hogy észleljük a problémát. A riasztó digitális kijelzőjén is mutatja a szén-monoxid-szintet.

A szén-monoxid belégzése súlyos oxigénhiányt okoz a szervezetben, ami károsítja az agyat, a tüdőt, a szívet és tartós belégzés esetén akár halálhoz is vezethet. Miért kockáztatnánk, ha egy okos készülékkel elkerülhetjük a balesetet?!

Vivamax szén-monoxid-riasztó
- nagy érzékenységű szenzor, precíz mérési technika
- folyamatos, digitális szén-monoxid-szint-kijelzés
- riasztás: hanggal és fénnyel

Ára: 10 377 Ft + 990 Ft szállítási költség

Szállítási határidő: 2-5 munkanap

MEGRENDELHETŐ:
Online rendelés: Vivamax szénmonoxid riasztó >>
Telefonon: 9-17 óra között a vevőszolgálaton: 06 1 336 0114

Személyes átvétel esetén kérjük érdeklődjön először telefonon, hogy raktáron található-e a termék.

(x)Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés