2021. December 06. hétfő

A felnőttkori rokkantság egyik vezető oka

Tájékoztató kampányt indít a Magyar Stroke Társaság
1 . oldal

  Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Tájékoztató kampányt indított és honlapot hozott létre a Magyar Stroke Társaság, hogy érthetőbbé és könnyen felismerhetővé tegye a stroke tünetegyüttesét.


A www.stroketars.info.hu címen elérhető StrokeTárs oldalon az érdeklődők nemcsak a stroke (akut agyi érkatasztrófa) okairól, tüneteiről, felismeréséről és kezeléséről olvashatnak közérthető cikkeket, hanem a különbségekről, a hozzátartozókra váró kihívásokról és felépülési sikertörténetekről is. A szövegek mellett az oldalon videók is elérhetők, amelyekben bemutatják a legfontosabb teendőket stroke esetén, a fiatalok érintettségét, továbbá kitérnek a Covid-19 megbetegedésre is.

Stroke

A Társaság kiemelten fontosnak nevezte, hogy a stroke tüneteinek jelentkezésekor valaki minél hamarabb segítséget hívjon, a korai fellépés ugyanis csökkentheti az agykárosodást és az egyéb szövődményeket.

------------------------------------------------------HIRDETÉS-------------------------------------------

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék:

38 800 Ft HELYETT 15 990 Ft!

Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetünk benne. Füst- és szagmentes!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A stroke ma a felnőttkori rokkantság egyik vezető oka, emellett a harmadik leggyakoribb halálok. Bárkivel és bármely életkorban előfordulhat. Megjegyezték ugyanakkor, hogy manapság már sokkal kevesebben halnak meg stroke miatt, mint korábban. A társaság a következő időszakban találkozókat és konferenciákat is szervez a kampány részeként.


Forrás: MTI
2021. 08. 24.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés