2021. November 30. kedd

  Fogyókúrázóknak: Légkeveréses Halogén Főzőkészülék

Folyamatosan nyitva van az online időpontfoglaló, ahol minden érvényes regisztrációval rendelkező foglalhat időpontot első, második és harmadik oltásra is.


A beoltottak kevesebb mint 1 százaléka betegszik meg és a betegség lefolyása az oltottaknál általában jóval enyhébb. A most terjedő delta vírusmutáns az oltatlanokra a legveszélyesebb, ezért őket továbbra is arra kérik, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat mielőbb. "Magyarországon mindenki számára van elegendő vakcina, ami nagy előny a korábbi járványhullámokhoz képest, ugyanis az oltás jelenti a legerősebb védelmet a vírus ellen".

Online időpont

Az online időpontfoglaló elérhető a www.eeszt.gov.hu oldalon. Ezt viszont csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van. Aki még nem regisztrált oltásra, megteheti a vakcinainfo.gov.hu honlapon.

------------------------------------------------------HIRDETÉS-------------------------------------------

Légkeveréses Halogén Főzőkészülék:

38 800 Ft HELYETT 15 990 Ft!

Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetünk benne. Füst- és szagmentes!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az időpontfoglaló a 12-18 év közöttieknek, valamint a Magyarországon élő, taj-számmal nem rendelkező regisztrált külföldieknek és a taj-számmal nem rendelkező külhoni magyar állampolgároknak is elérhető.

Nagyon könnyű az időpontfoglaló kezelése - írták -, a belépéshez a taj-számot és születési dátumot kell megadni, majd ki lehet választani, hogy melyik napon, hány órakor, melyik településen és ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Mindenki csak egy foglalást végezhet és a véglegesített foglalás már nem módosítható.


Forrás: MTI
2021. 10. 05.
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés