2024. Július 20. szombat

bemutatkozás

Dr. Vályi-Nagy Viktor

Klinikai homeopátiás szakorvos

A  Debreceni Orvostudományi Egyetem elvégzése (2005) óta foglalkozom homeopátiával. Mindkét irányzat - a klinikai és a klasszikus homeopátia - orvosi képzésein részt vettem, klinikai homeopátiából hazánkban és nemzetközileg is elismert vizsgát tettem.

 

A homeopátiát eddig is széles körben alkalmaztam, azonban most ezen túlmenően életre hívtunk egy egyesületet, melynek célja a homeopátia népszerűsítése, alkalmazásának széleskörű terjesztése szakmai körökben és laikusok részére egyaránt. Célunk továbbá a homeopátiát kedvelő, igénylő betegek segítése és támogatása tájékoztatás, informálás, tanácsadás formájában.

 

Mindezek elérése és megvalósítása érdekében az egyesület rendezvényeket szervez, oktatást indít, ingyenes telefonos tanácsadó-szolgálatot üzemeltet, kiadványokat szerkeszt, tájékoztató anyagokat állít össze, könyvet ad ki, és mindezeket terjeszti, a homeopátia témakörében. Gyógyító munkám során fontosnak tartom a rendszeres továbbképzéseket, ezért nagy örömmel veszek részt az Együtt a Homeopátiáért! Egyesület munkájában, ahol a betegek számára ingyenesen telefonos tanácsadást is tartok a +36 70 376-0606-os telefonszámon és természetesen itt is feltehetik kérdéseiket az online felületen.


Felhívjuk olvasóink figyelmét arra, hogy a szakértőink által adott tanácsok nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot és a személyes konzultációt, továbbá azok tartalmáért a szerkesztőség és az interneten át válaszoló orvos, szakértő felelősséget nem vállal.Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés