Őrizd meg az egészséged a tél végén is!
A Magyar Vöröskereszt és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének ajánlásaiA hosszú téli hónapok és a járványhelyzet elhúzódása kapcsán kiemelten fontos, hogy megfelelően működjön immunrendszerünk, melyben jelentős szerepe van az egészséges táplálkozásnak. A Magyar Vöröskeresztnél fontosnak tartjuk azt, hogy a lakosság hiteles forrásokból tájékozódjon az egészségmegőrzés hétköznapi lehetőségeiről, ezért összefogtunk a hazai dietetikusokat, táplálkozástudományi szakembereket tömörítő Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ha komolyan veszed a tartós fogyást,
és a későbbiekben is egészségesen szeretnél főzni:
Légkeveréses Halogén Főzőkészülék
- Akár zsír vagy olaj nélkül is süthetsz benne
- Füst- és szagmentes
- Mikró helyett is jó, mindent tud, amit egy mikrohullámú sütő, sőt tehetsz bele alufóliát, vagy akár tepsit is
- Megőrzi az ételek vitamintartalmát a kíméletes halogén főzési eljárásnak köszönhetően.
- Megtapasztalhatod az ételek valódi ízét, a zárt rendszerben sosem érzett ízek jönnek elő..
MEGNÉZEM A LÉGKEVERÉSES HALOGÉN FŐZŐKÉSZÜLÉKET >>
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Az MDOSZ által megalkotott és a Magyar Tudományos Akadémia ajánlásával rendelkező új hazai táplálkozási ajánlás, az OKOSTÁNYÉR® közérthetően, élelmiszerekre lefordítva mutatja meg mindenki számára hozzáférhetően, hogy hogyan lehet megvalósítani az egészséges táplálkozást.
A két szervezet egészségfejlesztésért felelős szakemberei most hat olyan ajánlást fogalmaztak meg, melyek betartásával természetes forrásokból nyerhetünk a betegségek megelőzésében is elengedhetetlen vitaminokat és tápanyagokat, így téve ellenállóbbá szervezetünket a tél végi időszakban. A vitaminokban gazdag, szezonális zöldségek és termények fogyasztása, a rendszeres és változatos étkezés valamint a megfelelő folyadékbevitel mind hozzájárulhatnak testünk optimális működéséhez.