2024. Július 23. kedd
A bélflóra kényes egyensúlya -  Gyógynövényekkel a Candida ellen
Állandó rohanás, rengeteg stressz és aggódás, kapkodva bekapott falatok, nassolás, emésztési problémák. Ugye ismerős? A helytelen életmód felboríthatja a bélflóra egyensúlyát, és hozzájárulhat a Candida gomba elszaporodásához, ami az egész közérzetünket befolyásoló hatásokkal jár. Egy különleges étrendkiegészítővel sokat tehetünk ezek ellen.

A fáradékonyságot, a rossz hangulatot és az olyan egészségügyi problémákat, mint a puffadás, a fejfájás vagy éppen a hüvelyi folyás, a legtöbben nem vesszük komolyan, és fel sem merül bennünk, hogy az aprónak tűnő problémák valós okát felkutassuk és orvosoljuk. Pedig kis erőfeszítéssel is sokat tehetünk annak érdekében, hogy energikusabbak és egészségesebbek legyünk.

Candida, dida tabletta

A bélflóra kényes egyensúlya

A fenti tünetek hátterében gyakran a bélflóra egyensúlyának felborulása és a Candida albicans gomba elszaporodása áll. A Candida egy alapvetően hasznos gomba, mely az emésztésben játszik szerepet.

A helytelen táplálkozás, a stressz, a kevés mozgás, és bizonyos betegségek, illetve gyógyszerek hatására azonban szervezetünk védekezőképessége gyengül, és a Candida gombák túlzott mértékben elszaporodnak. Ez az egész testre kihat: kimerültséget, fáradékonyságot, rosszkedvet, továbbá emésztési, nőgyógyászati és bőrgyógyászati panaszokat okozhat, melyek összességében nagyban rontják az életminőségünket, ezért a probléma kezelését nem érdemes halasztani. Ebben segít a dida, egy különleges, összetett fitoterápiás étrend-kiegészítő készítmény.

Gyógynövényekkel a Candida ellen

A dida emésztésjavító és szélhajtó hatású gyógynövény-kivonatokat és illóolajokat tartalmaz – többek között fahéjolajat, kardamomot, szegfűszeget, oregánót és fokhagymát –, melyek támogatják és felerősítik egymás tulajdonságait. A komplex étrendkiegészítő természetes úton segítheti a szervezet mikrobiológiai egyensúlyának megtartását, illetve helyreállítását, javíthatja a közérzetet, és emelheti az általános energiaszintet.

dida tabletta

Alkalmazása a rossz étkezési szokások és stresszfaktorok által okozott emésztési és gyulladásos betegségek leküzdéséhez ajánlott, a megfelelő étrend kiegészítésére. Szedje a dida tablettát kúraszerűen: napi 2 tablettát legalább hat héten át; ezt követően pedig napi 1 tablettát.

A dida tartósítószerek, színezőanyagok és aromák hozzáadása nélkül készült; nem tartalmaz laktózt, szacharózt, glutént, lisztet és élesztőt. Vegetáriánusok, vegánok és cukorbetegek is szedhetik.

(x)
Ossza meg: Kövessen minket:Vital - egészségügyi linkcentrumKeresés