ELKÉSZÍTÉSE:
Az olajat felforrósítjuk, az apróra vágott vöröshagymát 2-3 percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát és a zöldpaprikát, valamint a csíkokra szelt pulykamájat. Az egészet 4-5 percig sütjük. Ha elkészült, rádobjuk a megmosott és héjastól kis kockára darabolt padlizsánt, hozzáadjuk a fûszereket, majd szójaszósszal meglocsolva, nagy lángon kevergetve 6-8 percig sütjük. Megsózzuk (tálaláskor), és forrón, búzatörettel tálaljuk.
A búzatöret-köret elkészítése:
Kétszeres mennyiségû vízben 10-15 perc alatt puhára fõzzük a búzatöretet. A fõzõvízbe tehetünk sót vagy Vegetát. Sós vizes uborkát vagy savanyú káposztát fogyaszthatunk hozzá.
|
kCal - 0 kJ / személy
|
|