ELKÉSZÍTÉSE:
Megtisztítjuk, kimagozzuk, és kockára vágjuk a kétféle cukkinit és a paprikát, kis darabokra vágjuk a csirkemellet. Miután elõmelegítettük a sütõt 220 fokra (gáznál 7. fokozat), egy nagy hõálló tálban keverjük össze a csirkedarabokat, a kétféle cukkinit (vagy sonkatököt), a paprikát, a szárított rozmaringot, az édesköményt, a fokhagymát, az olajat, a bort vagy az alaplét, és sózzuk, borsozzuk meg. A sütõben 20-25 perc alatt süssük a csirkét és a zöldségeket puhára, és a tetejét kissé pirítsuk meg.
A tésztát fõzzük ki, majd szûrjük le. Ezután bazsalikommal és reszelt sajttal együtt keverjük a zöldségekhez. Friss rozmaringágakkal díszítve tálaljuk.
Személyenként körülbelül 40 g fehérjét, 20 g zsírt, és 20 g szénhidrátot tartalmaz.
45 perc
|
607 kCal - 2539.688 kJ / személy
|
|