ELKÉSZÍTÉSE:
Mielõtt hozzáfognánk a hús elõkészítéséhez, gyújtsuk (kapcsoljuk) be a sütõt! A megfelelõ hõmérséklet kb. 165 fok lesz! Klopfoljuk ki gyengéden a csirkehúst. Szórjunk a hús mindkét oldalára egy kevés parmezánt. Tegyünk egy kevés fokhagymát és egy teáskanál vajat a hússzelet közepére.
Terítsünk a parmezános húsokra egy-egy szelet sonkát és egy-egy szelet mozzarellát. Hagyjunk néhány szelet sonkát a végére is. Tekerjünk fel a sonkás-sajtos húst, majd a hengereket tûzzük össze fogpiszkálóval.
Tegyük az egészet egy mélyebb serpenyõbe, locsoljuk meg az olívával és a borral, igazítsuk el a tetején az egy-két megmaradt sonkaszeletet, majd ízlés szerint borsozzuk, sózzuk. Irány a sütõ – mintegy 30 percre, és máris kész.
Tápérték/adag:
Teljes zsírtartalom: 47,1 g, Koleszterin: 169 mg, Nátrium: 1165 mg, Teljes szénhidrát: 2,6 g, Rosttartalom: 0,1 g, Fehérje: 51,8 g
|
662 kCal - 2769.808 kJ / személy
|
|