ELKÉSZÍTÉSE:
A paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk és feldaraboljuk. A maradék zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hozzáadjuk a currypasztát, a rizst, az alaplét, a paradicsomot, a karfiolt és a mazsolát, majd lassan felforraljuk. Ezután mérsékelt lángon, lefedve és idõnként megkeverve még 15 prcig fõzzük.
A csirkehúst visszatesszük a fõzõedénybe és hozzákeverjük a borsót. Lefedjük, és ismét felforraljuk, majd kis lángon fõzzük 10 percig, amíg a rizs megfõ és a folyadékot magába szívja. Az edényt levesszük a tûzrõl, belekeverjük a joghurtot, majd tálaljuk.
Személyenként körülbelül 42 g fehérjét, 23 g zsírt, és 78 g szénhidrátot tartalmaz.
TIPPEK:
75 perc
|
667 kCal - 2790.728 kJ / személy
|
|