GREY AWAY BLACK - őszülés elleni spray 100 ml

GREY AWAY BLACK - őszülés elleni spray 100 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

100 ml

GREY AWAY BLACK spray - egy forradalmi kezelés őszülés ellen
Eredeti hajszín, festés nélkül, kellemetlen szagok és foltok nélkül.
A Grey Away Black áttörés az őszülés ellen folytatott küzdelemben és tökéletes megoldás az eredeti haj színének visszanyerésére a mindennapokban. Közel 100%-os vásárlói elégedettséggel.
Használata egyszerű, gyors és kompromisszumok nélküli. Nem kell aggódni attól, hogy nyomot hagy a ruházaton. Illata kimondottan egy kellemes samponra emlékeztet, teljes diszkréciót nyújt. Használhatja bárhol! Például hajra, szemöldökre, bajuszra vagy szakállra is.
Használata
Használja reggelente hajra 12 héten keresztül. Fújjon a sprayből párszor a hajára, ügyelve arra, hogy ne áztassa el. Egy fésű segítségével segíthet egyenletesen eloszlatni a szert az ősz részeken. Haja fokozatosan újrapigmentálódik és visszanyeri eredeti színét. Ha nem a hajára használja, akkor ügyeljen rá, hogy szembe és szájba ne kerüljön a szerből. Ilyenkor használjon valamilyen közvetítő eszközt a felvitelre, például fülpiszkálót vagy kozmetikai törlőkorongot.
A kívánt eredmény elérését követően elegendő mindössze heti egy alkalommal használni a GREY AWAY BLACK spray-t. Ez által megelőzzük, hogy a gyökérből ősz haj bukkanjon elő.
TIPP: Ha gyorsabb eredményt szeretne elérni, akkor kezdje a kezelést a klasszikus fehér kiszerelésű GREY AWAY Őszülés elleni sprayvel. Így 4 hét alatt átszíneződik a haja, utána folytathatja a megtartó kezelést a GREY AWAY BLACK sprayvel és samponnal. Ügyeljen rá, hogy a klasszikus Grey Away használata kizárólag hajra javasolt, egyéb területre nem!
Mitől őszül a haj?
A valóságban az ősz haj nem szürkül, hanem fehér. Ez egy optikai csalódás, amit a színes haj és a fehér haj keveréke okoz. A fehér hajszálak számának növekedésével az őszülés egyre látványosabbá válik. A haj fehéren nő, és már nem pigmentált, amikor melanociták már nem képesek továbbítani a melanint a keratinocitáknak, vagyis a felhámot alkotó sejtek legnagyobb részének.
A melanin egy természetes molekula, amelyet a melanocitáknak nevezett sajátos sejtek állítanak elő. Ezek főként a felhámban találhatóak meg, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak a bőr Napból származó UV sugárzásának védelmében. A melanin egy színes alkotóelem - amelyet pigmentnek is nevezünk. Jelenlététől függően több vagy kevesebb intenzitású színt ad a szövetnek, amely tartalmazza azt. Jellemzően ezek a szövetek a bőr, a haj és a szőrszálak. 
A GREY AWAY BLACK egy forradalmi kezelés, amely az ősz hajból fokozatosan eredeti hajszínt varázsol. A kezelés egyszerű, gyors és kompromisszumok nélküli. Nem fogja meg a ruházatot, kellemes illatú és használható bármilyen őszülő haj és szőrfelületen.
12 héten át tartó napi használata visszaállítja a haj eredeti színét, ezzel fiatalabb és magabiztosabb megjelenést kölcsönöz. Az átalakulás folyamatos, így már az első 1-2 héten is tapasztalni fogja a változást.

  • Fő hatóanyaga a GreyverseTM, amely áttörő eredményt ért el az őszüléssel szemben
  • Stimulálja a pigmentálódási folyamatot, hogy a haj elérje a természetes színét
  • Célzottan hat az öregedés 2 fő kiváltó okára azzal, hogy javítja a melanogenezist és csökkenti a gyökérre ható oxidatív behatásokat
  • Késlelteti és eltolja az őszülést azzal, hogy megakadályozza a pigmentáció elvesztését a hajszálakban.
  • Kiváló alternatívát nyújt azoknak, akik nem kívánják színezni vagy festeni a hajukat
  • Nem károsítja haját ellentétben a festéssel
  • Pénzt és időt spórol, hiszen nem kell többé a hajfestéssel bajlódnia
Akár 81%-kal kevesebb ősz haj!*
*hasonló formulájú termékkel végzett klinikai teszt, 15 (18-35 év közötti, legalább 20% ősz hajjal rendelkező) önkéntessel.
 
GREY AWAY BLACK festett hajra is
A Grey Away használható festett hajra is, ekkor azonban csak a lenőtt részre fújjunk. Mivel a készítmény a haj keratinjával lép kölcsönhatásba - belülről színezi át a hajat -, a festékkel színezett hajon hatástalan.
 
GREY AWAY BLACK szakállra, bajuszra vagy akár szemöldökre is
Használja bátran szakállra, bajuszra, szemöldökre vagy a test bármely őszülő szőrös területére. Bár a termék biztonságos, ügyeljen arra, hogy szájra és szembe ne kerüljön!
 
FIGYELEM! A szer használata 1-1,5 cm-nél hosszabb hajra javasolt! Ennél rövidebb hajnál a várt hatás gyengülhet, mert a hajnak nem jut elég idő az átszíneződéshez a levágása előtt.
 
 

   

ára: 9 900 Ft

akciós ára: 6 890 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©