Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Almás-mézes párolt lilakáposzta



th_parolt_lilakaposzta.jpg [1]Hozzávalók:
lilakáposzta
alma
vöröshagyma
málna- vagy borecet
méz

köménymag
Elkészítés:
Olajon köményt futtatunk, majd rádobjuk a felszeletelt vöröshagymát és lila káposztát, megsózzuk, fedő alatt megpároljuk. Málna- vagy borecetet öntünk rá, majd a felszeletelt almákat még néhány percig pároljuk a káposztával. A legvégén mézet öntünk rá.
Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:
Zsidek László Ízvadász
Tippek:
A különlegességet kedvelők fügével is készíthetik.
Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/almas_mezes_parolt_lilakaposzta_recept