Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Vörösbab saláta



Hozzávalók:
1 doboz Bonduelle vörösbabkonzerv
2 nagyfej vöröshagyma
2 csomó petrezselyem
½ citrom leve
2 evőkanál ecet
4 evőkanál olívaolaj
frissen őrölt feketebors

Elkészítés:

A babot csepegtessük le. Hámozzuk meg a hagymát és vágjuk apró kockákra. Vagdaljuk apróra a petrezselymet is, és egy tálban keverjük össze a hagymával és a babbal.

Készítsünk öntetet citromléből, ecetből, olajból, sóból és borsból, majd öntsük a babra, és keverjük el alaposan. Pihentessük, hogy az ízek összeérjenek.


Elkészítési idő:

Energia (kcal):

Energia (kj):

Forrás:

Tippek:

Tanácsok:



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/vorosbab_salata_recept