Naturtex ACTIGARD félpehelypaplan (135 x 200 cm)

Naturtex ACTIGARD félpehelypaplan (135 x 200 cm)
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Szállítási idő: 5-9 nap

Méret: 135×200cm
Töltősúly: 1000g
Leírás: töltete 90% fehér libapehely, fedőanyaga: mosható 100% pamut, tollbiztos angin, az Actigard termékcsalád különleges kikészítésű huzatanyaga révén különleges védelmet nyújt atkák, gombák és baktériumok ellen.

Napjainkban sajnos egyre gyakoribb az allergiás megbetegedés. A közhiedelemmel ellentétben a tollas-pelyhes termékekben nem gyakoribb a poratka előfordulása, mint más töltetű ágyneműkben, mégis részben az ezzel kapcsolatos nézetek elterjedtsége miatt is, növekvő igény tapasztalható a fogyasztók körében a poratka elleni védelemre.

A Naturtex által alkalmazott ACTIGARDTM kikészítés az ágyneműk toll és pehely töltetét kezeli. A terméket kifejezetten a házi poratka és az azáltal okozott allergia ellen fejlesztették ki. Az ACTIGARDTM hatását a Sanitized laborban végzett számos vizsgálat, valamint angol és francia laboratóriumok is igazolták. A hatóanyagok bőrgyógyászatilag teszteltek.

A Naturtex atkaellenes kikészítésű pehelypaplanja tökéletesen egyesíti a pehely kedvező tulajdonságait és az ACTIGARDTM kikészítés előnyeit. A kazettás megoldásnak köszönhetően a termékekben nem mozdul el a töltet, nem keletkeznek ,,hideg zónák". A Naturtex pehely kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően meleg tartó funkciója rendkívüli.

Közepesen fűtött szobába is ideális választás, könnyű de ugyan akkor meleg téli paplan.

Kinek ajánljuk:

Akik allergiában szenvednek de nem szeretnének lemondani a pehyelypaplan nyújtotta luxusról

Alacsony hőfokon, mosható, szárítógép használata javasolt, hogy a töltet gyorsan száradhasson ki, megakadályozva ezzel a szálak összetapadását.

   
Gyártó

Naturtex

ára: 25 900 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©