Dr. Immun Hajszesz, 25 gyógynövényes, 50 ml

Dr. Immun Hajszesz, 25 gyógynövényes, 50 ml
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

Hajszesz hajhullás, korpásodás ellen.

Hatását tekintve: gyulladásgátló, bőrtápláló, sejtregeneráló, antioxidáns, vérkeringés-javító, antibiotikus, enyhén savas kémhatású, mely helyreállítja az egészséges pH értéket, táplálja és erősíti a hajhagymákat.

Mi indokolja a használatát?

Az egyoldalú táplálkozás, felszívódási zavarok, betegségek következtében a hajgyökerek táplálékhiánya hajhulláshoz vezet. A tápanyagokat azonban kívülről is pótolhatjuk a DR. IMMUN® Hajszesz segítségével.
Vegyi anyagokból álló modern hajápolásunk, pl. dauer, hajfestés, következtében hajhagymáink könnyen károsodhatnak.
Az életünk előrehaladtával a hormonális változások férfiaknál és nőknél egyaránt a hajszálak gyengülését okozhatják.
A DR. IMMUN® Hajszesz, Hajsampon és Hajápoló olaj hatékony megoldás nyújt a különböző eredetű haj és fejbőr problémák megelőző, kiegészítő és utókezelésére.
Termékcsaládunk ellenállóbbá teszi a hajhagymákat és a hajszálakat a külső és belső károsító hatásokkal szemben!


Hogyan képes erre?

A DR. IMMUN® Hajszesz 24 gyógynövény és Aloe vera alkoholos-vizes kivonata! A haj számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, éterikus olajokat, szénhidrátokat, festékanyagokat, antibiotikumokat, glikozidokat, szaponinokat, keserűanyagokat, cserzőanyagokat, szerves savakat, fitoncidákat, karotinoidokat és lektineket tartalmaz.
100%-ban természetes, mentes bárminemű mesterséges illat-, színező és tartósító anyagtól!


Cégünk az évezredes tudáson alapuló recepteket továbbfejlesztette, majd ötvözte a mai korszerű és kíméletes gyártási technológiával. Ennek eredményeként egy rendkívül hatékony, egyedi és professzionális termékcsalád előállítása vált lehetővé.

Hatás:

Eleinte csökkenti, majd megállítja a túlzott hajhullást és zsírosodást. Ezenkívül gyulladásgátló, bőrtápláló, sejtregeneráló, antioxidáns, vérkeringést javító és antibiotikus hatású. Megtisztítja a hajhagymák környezetét a kívülről és belülről származó méreganyagoktól és kórokozóktól. Biztosítja a hajgyökerek életéhez nélkülözhetetlen egészséges fejbőrt és elősegíti az új hajszálak növekedését. A DR. IMMUN® Hajszesz - rendszeres használatával - regenerálhatja még az inaktív hajhagymákat is. Fontos azonban, hogy elpusztulásuk előtt, időben kezdjük el a kezelést!

Alkalmazás:

Hajhullás, korpásodás, zsírosodás esetén: Eleinte érdemes nagyobb dózis által feltölteni hajhagymáinkat tápanyagokkal. Csepegtessünk 5 ml hajszeszt az egész fejbőrre, naponta 1 alkalommal, vagy 2 ml-t 2-3 alkalommal. 1ml =20 csepp. Majd masszírozzuk be körkörösen. A tünetek csökkenésekor naponta 1 alkalommal 2 ml ajánlott a fejbőr egészére. A kúra ideje 3 hónap.
Krónikus hajhullás, hajritkulás esetén a mindennapos kezelésekre akár 6 hónapig is szükség lehet.

Hajkondícionálás, roborálás: hetente 1-2 alkalommal 5 ml hajszesszel.

Hatás fenntartás: Az eredmény fenntartása érdekében ajánlott heti 1-2 alkalommal 5 ml hajszesz használata.
A hajszeszt használat után nem kell lemosni, a frizura megmarad. Festett hajra is alkalmazható.
Kellemes gyógynövényes illata elősegíti a mindennapos használatát. Ne felejtsük a regenerálódás egy folyamat, nem egy-két aktus eredménye. Az Ön részéről már csak kitartó, türelmes kezelésekre van szükség a várt eredmény eléréséhez!

Tárolás: Hűvös helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve tárolandó.

Összetétel: 24 gyógynövény és Aloe Vera alkoholos-vizes kivonata.

Magyar termék!

   
Kiszerelés

50 ml

Engedélyszám

OÉTI: 1133/2007

Gyártó

Dr. Immun Kft.

ára: 2 960 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©