Carnivit max kapszula, 60 db

Carnivit max kapszula, 60 db
Egészségpénztár által támogatott termék
Figyelem!

A megrendelt termék felhasználása előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson található tájékoztatót is!

A Carnivit Max kapszula a szív és a keringési rendszer egészséges működésének fenntartására szolgáló természetes anyagokat tartalmazó gyógyhatású termék.

Elsősorban stressz, idegesség, kimerültség okozta átmeneti (enyhe-, múló) szív- és érrendszeri panaszok esetén. A CARNIVIT MAX kapszulában levő L-Carnitin szervezetünk esszenciális anyaga, és az ember számára alapvető és nélkülözhetetlen katalizátor. Ez az ismert, természetes anyag döntő fontosságú az emberi test energiaellátásához, elősegíti a szívizomzat optimális oxigénellátását. Az L-Carnitinnak döntő szerepe van abban, hogy a szervezetben lévő zsírsavmolekulák oxidációjuk után energiává alakuljanak. A sportolók az L-Carnitin közismert izomzatfejlesztő hatása miatt előnyben részesítik a készítmény használatát, mely után rövid időn belül megnő a teljesítményük és javul az állóképességük. Az L-Carnitin javítja az erőnlétet, csökkenti az időskori panaszokat, növeli a szervezet ellenálló képességét. A CARNIVIT MAX kapszula a GYISM által igazoltan nem doppingszer. Az L-Carnitin a szív vitaminja A szervezet a magnézium-iont aszparaginát komplex formában tudja a legjobban hasznosítani. A CARNIVIT MAX Magnézium-aszparaginát tartalmával biztosítja az érrendszer rugalmasságát, növeli a szívizom oxigénellátását, hozzájárulva a normális szívmûködés fenntartásához. A magnézium a leghatásosabb elem a szívbetegségek megelõzésére. A CARNIVIT-MAX zsírbontó hatása miatt kedvezõ eredménnyel alkalmazhatják fogyókúrázók is, ha fogyasztása rendszeres tornával, mozgással, fizikai terheléssel együtt történik. Az ajánlott alkalmazása biztosítja az átlagos felnõtt szervezet napi L-Carnitin és Mg igényét.

Preventív céllal naponta 2-3x1-2 kapszula, max. 5 kapszula/nap.Fenntartó kezelésre naponta 2x2 kapszula, étkezésekkel egyidejűleg.

Hatóanyagok: L-CARNITIN, magnézium-aszparaginát komplex, Magnézium-oxid

   
Kiszerelés

60 db

Engedélyszám

OGYI: 1021/2007

Gyártó

Gradiens Kft.

ára: 2 440 Ft

All rights reserved www.vital.hu 1999 - 2017 ©