Nyomtatás 
Forrás: Vital.hu (https://vital.hu)

Karácsonyi receptek egy különleges ünnepi menühöz

A menüsor nagy előnye, hogy úgy tálalhatunk egy ötfogásos, különleges ünnepi vacsorát, hogy a főétel kivételével mindent előre elkészíthetünk.

A főétel elkészítése is igen egyszerű, befűszerezzük a pulykát, bedugjuk a sütőbe, félóránként megfordítjuk, locsolgatjuk. Míg a pompás vacsora sül, addig díszíthetjük a fát, tálalhatunk.

Előétel: Mangós, makadámdiós salsa [0]

Leves: Sütőtökleves fehérrépával [0]

Főétel: Roston sült provanszi pulyka [0]

Köret: Majonézes burgonya [0]

Desszert: Mandulás hólabdák [0]

 

További karácsonyi receptek [0]



A cikket a vital.hu-n az alábbi címen találja meg:
https://vital.hu/themes-inter/rec/karacsonyi_menu.htm