[0]
Hozzávalók:80 dkg karfiol
30 dkg darált sertéshús
4 evõkanál olaj
1 nagyobb vöröshagyma
2 dl kefir
4 dkg lecsó
fûszerpaprika
õrölt bors
só
Elkészítés:
A felmelegített olajon átfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát, beletesszük a darált sertéshúst és erõs tûzön sóval, fûszerpaprikával, borssal ízesítve pároljuk. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a lecsót . Közben a megtisztított, rózsáira szedett karfiolt sós vízben elõfõzzük.
Egy hõálló edényt kikenünk olajjal, elterítjük benne a karfiol felét, rásimítjuk a párolt húst, majd rátesszük a megmaradt karfiolt. A tetejét kefírrel meglocsoljuk, elõmelegített sütõben átsütjük.
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
370
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Tanácsok: