[1]Hozzávalók:
8 tojás
egy doboz tejföl
egy evőkanál liszt
15 dkg sonka
15 dkg reszelt sajt
apróra vágott petrezselyem, oregano
só, bors
olaj
Elkészítés:
A felvert tojásokat keverjük össze a tejföllel és a liszttel. Sózzuk, borsozzuk; szórjunk bele apróra vágott (lehetõleg friss) zöldfűszereket: oreganót, petrezselymet. Egy nagyobb serpenyõben olajon süssünk belõle egy vagy több omlettet.
A még meleg omletteket szórjuk meg a reszelt sajttal, helyezzük rá a vékonyra szeletelt sonkát, és tekerjük össze. A roládokat csomagoljuk alufóliába, hogy ne essenek szét, és hűtőszekrényben "érleljük" õket egy-két óráig. Szeletelve tálaljuk.
További húsvéti receptek [1]
Elkészítési idő:
Energia (kcal):
Energia (kj):
Forrás:
Tippek:
Előételnek kitűnő; saláta illik hozzá. Készíthetjük tejföl helyett joghurttal is.
Tanácsok: